0

Amsterdam – Onze eerste ingevingen? Een pil om mooi te worden? Yeah right. Überhaupt pillen slikken? Laat maar. Toch heeft Imedeen het tegendeel bewezen en zijn we hooked!

Midden september was ILBN op exclusieve uitnodiging bij het Imedeen forum en maakten we goed kennis met deze beautypil. We bespraken onder andere de pro’s en con’s met beauty-collega’s, luisterden naar persoonlijke ervaringen met het product, reacties van voedseldeskundigen en critici.

Ook wij kwamen met een sceptische houding aan, en wilden dit product eerst zelf eens goed testen voordat we eraan zouden geloven. Officieel hoor je Imedeen zo’n drie maanden te gebruiken voordat je goed resultaat ziet, maar we moeten eerlijk bekennen dat onze huid na 1,5 maand al zo veel beter aanvoelt, dat we ook maar even een half-way report maken.

We testten Time Performance, het meest favoriete product uit de Imedeen lijn. 'Officieel' is de formule voor vrouwen van 40+, maar voor ons werkt het ook! Te koop bij onder andere Vitaminstore.nl, 60 tabletten voor €55,95.

Imedeen is een huidverzorgingstablet dat werkt onder de toplaag van je huid, die van binnenuit zorgt voor een zachte, soepele en vooral gezonde huid. De pil is werkzaam in de diepere lagen waar crèmes en lotions niet bij komen, om de hele huidopbouw te verbeteren qua kwaliteit, structuur en verschijning.

Trouwe gebruikster & beauty Miryanna van Reeden

De pil bestaat uit enkel plantaardige bestanddelen, zoals Biomarine Complex om de vochtbalans te reguleren, soja-extract en zink voor de huidstructuur, het anti-oxiderende druivenpit extract en kalmerend kamille. Je neemt twee pillen per dag, die je tegelijkertijd of op twee verschillende momenten kan innemen.

Warmteafstotende verpakking

Na slechts twee weken begonnen we al een verschil te zien in de teint van onze huid. Deze werd een stuk warmer en kreeg meer kleur, waardoor we er direct een stuk gezonder uitzagen. Ook de ruwe plekken op onze ellebogen en knieën waren na een klein maandje als sneeuw voor de zon verdwenen! De gebruiksters van het product vertelden ons al tijdens het forum dat ze dit als eerste merkten na de start met Imedeen, en nu kunnen we zelf ook beamen dat dit inderdaad klopt!

Het Imedeen forum

Het ‘pillen slikken’ valt overigens reuze mee. Normaal rennen we niet eens naar het keukenkastje met enorme hoofdpijn, maar dit tablet slikken we elke dag trouw. Gewoon bij je make-upjes leggen en dan vergeet je hem ‘s ochtends ook niet meer.

Twee tabletten per dag

Verder voelt onze huid wat zachter aan en is duidelijk te merken dat deze na anderhalve maand meer straalt. We zitten nu halverwege, dus tót eind november allemaal! Dan staat het volledige 3-maanden report online.

www.imedeen.nl

(Tekst: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties