0

CollistarAmsterdam – Ik beken: ik draag het liefst maar één kleursoort oogschaduw, namelijk bruintinten. En nog een confession: dit doe ik al sinds ik het bij Jennifer Love Hewitt heb gezien in The Ghost Whisperer. Het stond haar altijd zo mooi en ik hoopte stiekem dat het bij mij hetzelfde zou staan.

Toch houd ik ervan, zoals een echte beautyaddict betaamt, om af en toe met wat fellere kleuren te experimenteren. Vandaag kreeg ik de kans om dat te doen met deze mooi kleuren van een van de twee make-up paletten uit de Collistar najaarscollectie, Carisma genaamd. Deze wilde ik al bemachtigen zodra ik de eerste beelden zag.

Collistar Carisma

Ik ga normaal voor bruintinten, net zoals Jennifer

Tiziana Collistar

Zo zie het doosje eruit: een fijne, chique uitstraling

Want zeg nou zelf, alleen van het doosje word je toch al heel erg blij?! In het palet zitten geweldige najaarstinten met een lichte glitter: beige, donkerroze, paars, donkerblauw en een perzikroze blusher. Ik ben meteen fan van paars en diepblauw. Cute!

Collistar Carisma

De inhoud. Kleurrijk en mooi!

De oogschaduw voelt erg lekker. Heel zacht en gemakkelijk aan te brengen. Als je te hard drukt – zoals ik altijd met alles doe – krijg je een bergje oogschaduw op de applicator, maar zelfs dit smeer je heel makkelijk weg. Je hebt wel eens van die brokkeloogschaduws, maar Collistar is the best: er zitten niet eens stukjes oogschaduw in m’n wimpers!

Collistar Carisma

De bovenste kleuren speken mij het meest aan: paars en nachtblauw. Onder zie je beige, die erg wit lijkt op mijn huid

Op m’n handrug vind ik de kleuren erg mooi staan, maar ik merk wel dat ik de kleuren een tikkie too much vind, voor mij als zachte bruintintenfan. Ik vind de donkerblauwe kleur ondraagbaar voor mij, het lijkt net alsof ik een blauw oog heb! Omdat ik denk dat als de kleur lichter is het wel mooi zal staan, doe ik de beigetint overheen. Nu krijg ik een soort zilverkleurig effect en dat staat geweldig. Paars lijkt net roze op m’n oogleden, mooi! Het geeft een onopvallend, zacht resultaat.

Collistar Carisma

Links blauw en beige gemixt, rechts paars, dat bijna roze lijkt

Collistar

Dit is de beige oogschaduw

In het make-up palet zit ook een zachtroze blusher. Ik ben van mezelf al gezegend met roze wangetjes en gebruik daarom niet vaak blusher. De blusher in het Collistar palet geeft een licht glanzende gloed op mijn wang and I kinda love it! De glitters in de blush vind ik erg leuk, zonder dat het effect too much is.

Ik ben om. Ook al ga ik normaal voor bruintinten, ik vind de kleuren erg mooi en zal dit palet dit najaar zeker gebruiken. Wil jij nou ook graag wat opvallendere kleuren op je oogleden? We geven de hele Collistar Carisma make-up collectie weg!

Collistar Carisma

Om te smullen èn te winnen, deze collectie!

Collistar Carisma make-upoogschaduw palet, €42,-

www.collistar.nl

(Tiziana Petruzzi)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties