0

Amsterdam – Biotherm heeft twee nieuwe producten aan de lijn huidverzorging toegevoegd, namelijk Beurre Corporel voor je lichaam en Beurre de Lèvres voor je lippen.

Beide producten zijn gemaakt voor de droge tot extra droge huid, en helaas moeten we – aan onszelf – bekennen dat wij ook in deze categorie thuishoren. Dat maakt ons natuurlijk wel de ultieme proefpersonen!

Direct wanneer we de pot crème openmaken komt er een heerlijk frisse citrusgeur naar buiten. Eerst even wennen, maar wanneer we beginnen met smeren zijn we hooked! De structuur van de body butter is dik, maar smeert uit alsof het om een zachte, dunne crème gaat. We kunnen zelfs toegeven dat de fruitige geur ons iets opgewekter laat voelen.

De twee producten van Biotherm

Ook de Beurre Lèvres, in de volksmond lippenbalsem genoemd, is een dikke, boterige – maar niet vette – substantie met een matte finish. Erg fijn wanneer je gewoon je lippen wil voeden zonder die opvallende shine. Onze lippen zijn direct zacht en voelen simpelweg prettig aan.

Dikke, voedende cremes

Beide aanraders, vooral de Beurre Corporel is een must voor iedereen met een droge huid! De officiële prijzen zijn €25 voor de body butter van 200ml en €10 voor de lippenbalsem van 13ml. De Beurre Corporel is onder andere te koop bij TopDrogist voor €21,13.

www.biotherm.nl

(Tekst & Beeld: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties