0

Amsterdam – Op de redactie van I Love Beauty News krijgen we ook wel eens lekkere mannenspulletjes binnen. Zoals Bang Bang, het nieuwe mannenluchtje van Marc Jacobs, een vervolg op Bang. Daar zijn we toch wel heel nieuwsgierig naar!

Daarom vandaag een dubbelreview. Onze Anna èn haar vriend, proefkonijn Danny, geven hun mening.

Bang Bang Marc Jacobs

Even voorstellen: Anna met haar vriend Danny

Verpakking
Danny: Wel mooi eigenlijk. Ik ben al snel tevreden en gooi verpakkingen snel weg, maar het flesje vind ik mooi! Ligt lekker in de hand.
Anna: Ik vind het superleuk dat de fles zo glimmend is. Op en top Marc Jacobs en op en top over the top. Heerlijk, zoals het hoort. Het flesje is lekker origineel en daar hou ik van.

Bang Bang Marc Jacobs

De flacon!

Bang Bang Marc Jacobs

De flacon heeft een bijzondere vorm, maar ligt daardoor lekker in de hand, oordeelt Danny

Geur
Danny: Wel wat sterk op het eerste moment dat je hem opspuit, maar ik vind hem heel lekker. De geur is mannelijk en ik hou zelf van geuren die een beetje een zoete noot bevatten, maar toch wel sportief zijn. Deze is wel iets aan de zoete kant, maar dat vind ik niet erg.
Anna: Ik vind hem lekker, maar wel voor even. Na een tijdje merk ik dat de geur toch wel heel sterk aanwezig is. Hierdoor blijf je hem ruiken door de dag heen (wat een voordeel en een nadeel is).

Bang Bang Marc Jacobs

De geur is erg zoet, maar wel lekker, vindt Danny

Na een dag dragen:
Danny: Het is geen geur die ik elke dag op zou doen. Het wordt niet mijn signature geur, maar wel eentje die lekker is voor speciale gelegenheden. ik vind het ook een lekker geurtje voor het najaar, de zoete tonen doen me een beetje denken aan de feestdagen en ik denk dat ik hem tegen die tijd vaker zal dragen. Voor de zomer is het een beetje te sterk en te zoet.
Anna: Lekker, maar je moet echt niet teveel opspuiten als man. Twee spuitjes zijn echt al meer dan genoeg. Omdat ik zelf heel erg hou van houterige geuren vind ik dit wel een blijvertje. Lekker romantisch op de een of andere manier!

Bang Bang Marc Jacobs

Wat vind jij van de flacon?

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties