0

AussieAmsterdam – Een nieuw haarverzorgingsmerk in Nederland? Dat moet natuurlijk getest worden! Hubba Bubba kauwgom. Dat is het eerste dat in me opkomt als ik in de douche mijn flesje Aussie Miracle Moist shampoo open doe.

Lekker, maar heavy! Conclusie 1: de Aussie haarproducten zijn voor vrouwen die van zoetigheid houden.

Als ik ‘t spulletje op mijn hand spuit verwacht ik dan ook een felroze substantie, maar niks is minder waar. De shampoo is wit en heerlijk creamy. Terwijl ik mijn nieuwe aanwinst in mijn haar masseer (hij schuimt lekker!), check ik nog even goed het etiket. De Aussie Miracle Moist Shampoo (met Macademia olie en Aloë Vera , hmmmm) is volgens Aussie een wonder.

“It’s a miracle (well kind of). Not like child birth or a solar eclipse, but our formula infuses moisture into dry, damaged hair helping to condition and smooth”

Geweldig, die humor! I love it als merken zichzelf niet al te serieus nemen en gewoon goed zijn, zonder al teveel moeilijke woorden. Conclusie 2: de Aussie haarproducten zijn voor vrouwen met humor.

Terwijl ik m’n shampoo uitspoel heb ik het volgende flesje van Aussie al in mijn hand. De goodiebag die ik maandag kreeg bij de lancering van dit Australische merk (zie voor foto’s mijn diary komende maandag) in Nederland, bevat namelijk ook de Miracle Moist Conditioner.

Aussie

De Aussie-producten die ik heb gekregen. ILBN is fan!

Ik doe een beetje ‘t spulletje op mijn hand (de gootte van een euromunt) en masseer het in. Lekker! Ik voel mijn lange haar meteen zachter worden, terwijl ik maar genoeg heb aan een beetje. Als ik het na een paar minuten uitspoel, voelt mijn haar zacht en (serieus!) een stuk dikker. Wat een geweldig product! Conclusie 3: de Aussie haarproducten geven je haar echt een goede treatment.

Ik ga deze flesjes zeker opmaken en kijken of mijn ietwat droge haar inderdaad zoveel gehydrateerder en zachter is zoals de flesjes beloven. Deze eerste wasbeurt belooft in ieder geval veel goeds.

Ohja, er zat ook nog de award winnende 3 Minute Miracle Reconstructor in de goodiebag, speciaal voor beschadigd haar. Die review houd je nog van me tegoed! In totaal zijn er veertien Aussie-producten in Nederland te koop.

Aussie haarproducten, vanaf €6,99, verkrijgbaar vanaf oktober bij ETOS

www.aussiehair.com

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties