0

AussieAmsterdam -Aussie belooft dat je na een wasbeurt met 3MM weer een gezonde en glansrijke coupe krijgt. Nu heb ik het afgelopen weekend doorgebracht op het water en de elementen van de natuur zijn niet altijd vriendelijk voor mijn haar. Na wat vertier en plezier ziet het eruit als een verlept bosje touw, waarvoor dank zon, water en wind.

Mijn haar en ik zijn dus absoluut in voor een oppepper. Aussie 3MM ruikt zoet en suikerig, heerlijk.

Ik masseer het veelbelovende goedje in mijn haar en laat het daar wel drie hele minuten intrekken. Ja, ik weet het. Het heet 3 Minute Miracle, maar ik vind het lang. En in tijden van haast, zo tussen zeven en acht ’s morgens, sla ik dit soort taferelen liever over. Er staat niks op de verpakking over in combinatie met andere Aussie-producten, dus ik gebruik het gewoon samen met mijn kappersshampootje.

Bij het uitspoelen voelt mijn haar al zacht en dat is bijzonder, want normaal gesproken sta ik nog twintig minuten mijn borstel door mijn haar te wurmen voordat dit het geval is. Aussie zegt niks over het makkelijk uitkammen van je haar, maar – echt waar – daar kun je het dus ook voor gebruiken. Resultaat na een droogsessie: Mijn haar is superzacht en het heeft een mooie glans. Gooi nog wel wat verstevigende mousse door je lokken, want de zachtheid maakt het ook een tikkeltje onhandelbaar. Maar gezond en soepel is het zeker.

Aussie Haarmasker

En zo ziet de flacon eruit!

Aussie 3MM gaat ongeveer €6,99 kosten, vergelijkbaar dus met een wat duurdere conditioner. Minpuntje is de flacon. Hij is niet helemaal afsluitbaar, waardoor mijn broek ook mee heeft kunnen genieten van het maskertje. Niet te hard in de fles knijpen dus dames. Je haar ruikt na het wassen de hele dag geurig. Iets waar vriendlief niet dolgelukkig mee is, want hij klaagt nu al uren dat ik naar kauwgomballen stink. Het blijkt maar weer dat smaken verschillen, want ik ruik stiekem al de hele dag aan mijn eigen haar.

Aussie 3 Minute Miracle Masker, €6,99, vanaf oktober bij Etos

(Adeline Mans)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties