0

Amsterdam – Het is 23 juli en zoals afgesproken de hoogste tijd voor de 2de review over de Philips Lumea!

Het is nu 2 weken geleden dat ik voor het eerst de Philips Lumea heb gebruikt. Ik heb toen alle voorbereidingsstappen gevolgd en daarna de behandelingsstappen en het viel me gelukkig alles mee. God zij dank deed de behandeling geen pijn en het behandelen van mijn oksel ging heel snel.

Gister was het tijd voor de 2de behandeling. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in de afgelopen 2 weken wel mijn oksels heb geschoren, want gelijk weg zijn je haartjes niet. Je moet geduld hebben…, maar om helemaal af te zijn van mijn ongewenste haargroei heb ik wel een paar weken geduld!

Ik test met de Lumea dus mijn oksels, maar je kan 'm uiteraard ook gebruiken voor je benen...

Ik zet het apparaat weer aan en kies de lichtintensiteit. Daarna plaats ik het apparaat weer zoals de vorige keer loodrecht in een hoek van 90 graden op mijn huid. Als het apparaat goed op mijn huid zit gaat er een lampje branden en kan ik de flitsknop indrukken voor de eerste flits.

...of je bikinilijn

Ik ga weer mijn hele oksel af. En vergeet dus niet dat je niet op 1 plek meerdere keren flitst, maar wel een overlap hebt. De 2de behandeling gaat precies zoals de vorige keer en ik heb echt zin om nog een paar keer met dat apparaat over mn oksel te gaan om sneller resultaat te krijgen. Maar dat heeft geen zin ik moet geduld hebben…

Woensdag 3 augustus schrijf ik mijn 3de review over de Philips Lumea en laat ik je weten of er verschil is. Tot dan!

Love, Xx Annic.

Voor meer informatie www.philips.nl/lumea

P.s. Klik hier voor de eerste behandeling, review PART I!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties