0

Amsterdam – Thierry Mugler weet ons te verrassen met een nieuw luchtje, en dan vooral de verpakking hiervan. De meesten van ons kennen Angel inmiddels wel, maar er is nu een nieuwe variant gelanceerd. Daar moet natuurlijk uitgebreid aan geroken worden!

Angel Eau de Toilette komt in een flesje dat compleet aansluit op de Eau de Parfum, en is ook nog eens navulbaar. Mooi! En echt een anders dan anders-flesje.

De verpakking

Angel werd in 1992 geboren en was het allereerste parfum gebaseerd op zoete lekkernijen. Nu, bijna 20 jaar later, is het tijd voor een nieuwe variant omdat vrouwen in al die jaren natuurlijk ook veranderd zijn.

De Eau de Toilette heeft wel een aantal facetten van de oorspronkelijke parfum, maar is hier zeker geen lichtere versie van. Het geurtje blijft goed hangen nadat ik hem op heb gespoten en bevat ook een aantal nieuwe ingrediënten. Dit zijn roze peperkorrels, cederhout en witte muskus.

Het nieuwe navulbare flesje

Direct na het opspuiten ruik ik de zoete geur die we allemaal kennen vand e oorsponkelijke Angel, ook ruik ik duidelijk het cederhout. Om mij heen ruik ik overal vanille en met één spuitje zijn alle noten goed aanwezig.

Met kristalpunt

De Eau de Toilette is zoet en hout-achtig, en heeft een warm, poederachtig karakter. Het luchtje blijft goed zitten en de bewuste en financiële oplossing om de flacon na te vullen vinden we helemaal top. De dop is magnetisch, zo raak je hem minder snel kwijt en blijft hij goed op z’n plaats. Kortom, een erg mooi flesje, gevuld met een geurtje voor echte zoetekauwen!

Magnetische dop

Angel Eau de Toilette zal eind augustus gelanceerd worden in alle Thierry Mugler verkooppunten en zal €60 gaan kosten voor 40ml. De navul-verpakking met dezelfde inhoud zal worden verkocht voor €39.

Eva Mendes

Beauty Eva Mendes prijst de nieuwe Angel aan

www.mugler.com

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties