0

AhavaAmsterdam – De bruine apothekersfles van de scrubgel laat mijn hart niet bepaald sneller kloppen. Hij is aan de grote kant en het etiket is geen uitbarsting van creativiteit.

Het feit dat er ‘dode zeemineralen’ in de scrubgel zitten maakt me wel wat enthousiaster.

Een natuurlijke toevoeging die ook nog eens oprecht goed is voor je huid, goede move mister fabrikant! De geurtest van de inhoud stemt me helaas weer wat droeviger.

Ahava

De fles met het scrubspulletje

Lees: trekt neus torenhoog op en roept bah. Het mag toch op z’n minst lekker ruiken, ook al is het een natuurproduct? Maar waterlelie en guarana zijn blijkbaar niet mijn favo geuren. De scrubkorrels schuren als een schuurmachine à korrel 60 over mijn huid. Voor de antiklussers onder ons, de korrel was ruw, groot en grof.

Ahava Flessen

De hele Ahava collectie

Niet iets om een paar dode huidcellen mee te verwijderen, maar eerder duizenden of miljoenen. Het resultaat: een superzacht huidje, dat dan weer wel. De dode zeemineralen zijn een grote plus, net als het uiteindelijke resultaat. Als ze de scrubkorrel nog wat verfijnen, de geur wat aanpassen en de uitstraling wat oppimpen is het de moeite waard. Maar voor nu? Niet mijn favoriet.

AHAVA Micro-peeling cream wash, €15,47

(Adeline Mans)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties