0

Amsterdam – Whitney Port, bekend van de MTV series ‘The Hills’ en ‘The City’, timmert hard aan de weg als ontwerpster. De stijlicoon is echter ook een succesvol auteur, net als haar oud-collega Lauren Conrad.

Het boek van Whitney, ‘True Whit’, gaat over haar leven en biedt oplossingen wat betreft stijl, beauty en mode die voor Whitney zelf echt werken. Ook gaat het boek in op de missers, waarbij het helaas even niet werkte… Whitney is is verder ook vaste columniste van het blad Fashionista. Hierin houdt zij haar lezers elke maand op de hoogte van haar stijlvisie.

Voor de Summer Style Special van het blad, vertelt Whitney de ins and outs van haar stijlvisie, beautyrituelen, DIY kapsels en perfecte basics. Daarnaast legt ze uit hoe je modeontwerpster wordt, wat het succes van haar fitnessplan is, over haar slechte eetgewoonten toen de student was en het moment dat ze zich realiseerde dat het anders moest. Verder wordt in de Summer Style Special exclusief in Nederland het boek van Whitney gepubliceerd. Hierover vertelt zij zich vereerd te voelen en er super enthousiast over te zijn.

Bij deze Summer Style Special hoort ook een persoonlijke video van Whitney. Hierin vertelt zij over haar boek ‘True Whit’ en geeft ze een aantal persoonlijke stjil- en levenstips. Bekijk deze persoonlijke video hieronder, samen met de cover van het blad.

De Summer Style Special van Fashionista ligt vanaf vandaag in de winkel voor slechts € 4,99.

De cover van Fashionista Summer Style Special

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.fashionistamagazine.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties