0

Amsterdam – Dat Sylvie van der Vaart het goed doet, was allang duidelijk. In Duitsland is ze een megaster, ze is één van de nieuwste gezichten van L’Oréal en gaat het Nederlandse programma The Face presenteren.

Nu heeft Sylvie ook haar eigen one of a kind Barbie gekregen! De duizendpoot is ambassadrice van de Design with Barbie competitie. Hierbij kunnen kinderen uit heel Europa hun eigen modeontwerp bedenken voor de pop. Dit jaar staat Barbie namelijk volledig in het teken van mode!

“Als kind vond ik het heerlijk om met mijn Barbie te spelen. Ik trok haar een avondjurk, een witte doktersjas of strandkleding aan. Met Barbie kon ik uren achter elkaar in ontelbare verschillende rollen kruipen”, bekent Sylvie.

De look van Sylvie’s Barbie is door haar eigen styliste Danie Bles samengesteld. Van haarstijl tot make-up, niets ontbreekt bij de pop, zelfs niet haar prachtige 11 karaats diamantenring en fake lashes. De jurk die Sylvie’s Barbie draagt is gebaseerd op de outfit van Jan Taminiau die ze droeg bij de Duitse tv-show ‘Let’s Dance’.

www.barbie.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties