0

Amsterdam – Het komt niet vaak voor dat een fashion designer op een Universiteit een praatje komt maken. Donatella Versace heeft laatst gesproken op de Oxford University en je kunt dan ook maar beter goed luisteren naar de queen of fashion. Zo kwam ze met een paar leuke feitjes.

Queen Elizabeth is dit jaar 60 jaar aan de troon en dat wordt natuurlijk gevierd. Iedereen wil haar graag kleden en ook Donatella. Zo ziet ze het wel voor zich, om haar in een zwarte leren jurk te kleden. Volgens Donatella kan ze namelijk alles dragen. De Queen kan veel hebben maar misschien wordt dit toch een klein beetje too much.

Ook heeft ze vele celebs ontmoet, maar één van de grappigste ontmoetingen was toch wel met Liz Taylor. Ze staat bekend om haar liefde voor sieraden en tijdens een ontmoeting bewonderde ze een ring van Donatella. Ze probeerde de ring maar werd er helemaal verliefd op en heeft het nooit meer terug gegeven. Ze kreeg wel een lief briefje met daarop: “Hey daling, the ring is so beautiful. Thank you so much!”. Toch ook heel erg lief dat Donatella haar de ring liet houden.

Heel jammer dat we deze lezing van Donatella hebben moeten missen. Waren jullie er graag bij geweest?

Zien jullie Queen Elizabeth al in dit soort jurken verschijnen?

www.versace.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties