0

Amsterdam – Afgelopen weekend waren Mark Zuckerberg en zijn liefje Priscilla Chan getrouwd. Zijn kersverse vrouw zag er stunning uit maar de ring hebben we niet goed kunnen bewonderen. Laten wij nu de eerste foto’s voor jullie hebben en ook nog eens wie de jurk ontworpen heeft.

Tijdens een lunch met een vriend konden we snel een glimp opvangen van haar simpele ring met daarop een rode steen. Geen grote diamant voor Priscilla maar naar verluidt wel ontworpen door manlief Mark. Eén ring die met veel liefde is gemaakt is dan ook waarschijnlijk veel romantischer. Wat de ring gekost heeft, dat blijft de vraag.

Ook zijn we er achtergekomen wie de jurk ontworpen heeft. Op de grote dag droeg Priscilla een jurk van de Amerikaanse ontwerpster Claire Pettibone. Ze staat bekend om haar fabulous couture bruidsjurken. Vroeger was ze gek op feeën en magische kastelen en deed ze jarenlang aan ballet. Ze ontwikkelde een passie voor mode en studeerde daarom fashion design aan de Otis Parsons Schol of Design in Los Angeles. Daarna is ze met haar man een collectie gaan ontwerpen en is het heel hard gegaan. Haar trouwjurken worden nu in boetieks over de hele wereld verkocht.

Benieuwd hoe de trouwring eruit ziet, klik dan hier.

Om de trouwjurk nog eens goed te bewonderen bekijk je de foto hieronder.

Priscilla Chan in een jurk van Claire Pettibone

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties