0

Amsterdam – We hebben met pijn in ons hart haar zien vertrekken bij de Franse Vogue. Maar onlangs werd er al bekend dat Carine Roitfeld met een eigen tijdschrift zou komen. Nu hebben wij voor jullie de onthulling van de naam.

In september zal het tijdschrift verschijnen onder de naam “CR”. Dit staat voor haar initialen, die ze tien jaar lang onder elke editorial heeft geplaatst. Niet heel verrassend dus maar dat hoeft ook niet van Carine. Wat voor haar telt, is dat er weer een nieuwe manier wordt gevonden om fashion te ontdekken en te vieren.

Uitgeverij Fashion Media Group LLC, die veel tijdschriften uitgeven onder hun naam, zijn de samenwerking aangegaan met Carine Roitfeld. Volgens hun is ze één van de meest creatieve redacteuren op aarde en dat verdient een eigen magazine. Het is dan ook een feestje voor Carine Roitfeld, die het als een projectie ziet van haar eigen persoonlijkheid. Op dit moment wordt er druk gezocht naar nieuwe schrijf-, mode- en styletalenten.

De eerste editie zal een dik modenummer worden, wat maar liefst uit 288 bladzijdes zal bestaan. Het tijdschrift verschijnt in Europa, Azië en de Verenigde Staten voor een prijs van €9,95. Het is nog even afwachten tot september, tot die tijd kunnen we de cover proefeditie bewonderen.

Proefexemplaar van de eerste editie

(Beeld: Style.com)

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties