0

Amsterdam – Van mooie sieraden worden we natuurlijk allemaal hebberig. Zeker wanneer het gaat om sieraden die ons doen denken aan de zomer en er zo zoet uitzien als deze!

Vol trots presenteert het geliefde sieradenlabel Angeli Dolci haar nieuwe collectie, waarin de luxe weelderigheid van geelgoud en rosegoud een toonaangevende rol speelt. De collectie heet heel toepasselijk “Colorful Gold” en het is voor het eerst dat Angeli Dolci geelgoud en rosegoud gebruikt!

Het leuke aan deze collectie is dat goud op sierlijke wijze samenvloeit met de natuurlijke intensiteit van edelstenen. Zo zijn er prachtige fonkelende rosegouden kettingen in combinatie met Vuur Agaat, Agaat, Jade en Chalcedoon Sea Blue die zorgen voor een betoverend effect binnen deze heerlijke ‘Colorful Gold’ collectie.

Klinkt allemaal ontzettend fijn toch? Goed nieuws voor jullie, want namens Angeli Dolci mogen wij een prachtige ketting weggeven aan onze lezers!

Het werkt heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is dit bericht te Re-Tweeten en Angeli Dolci te volgen (@AngeliDolciNL). Wij kiezen dan de gelukkige winnaar die met deze mooie ketting mag stralen. Simpel toch?

Dit is hem dan: de prachtige ketting van Angeli Dolci

Prachtige ketting om te hebben

Doe je snel mee?

www.angelidolci.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties