0

Amsterdam – Hoewel het wel eens gesuggereerd wordt door boze tongen, is mode alles behalve oppervlakkig. Het is zeker een onderwerp waar flink over gediscussieerd kan worden. Dit wordt dan ook gedaan tijdens Amsterdam Fashion Week.

In twee talkshows zal worden gesproken over Retail 3.0, oftewel de toekomst van on- en offline retail en hoe innovatieve apps en sites kunnen bijdragen aan het succes van een modemerk. Het thema van de tweede talkshow is Future Fabrics en daar wordt gepraat over vernieuwende materiaal- en stofkeuzes in het ontwerp- en productieprodces.

Niemand minder dan Margaretha van den Bosch, voormalig hoofdontwerper van H&M en nu creatief adviseur voor de keten, zal erbij aanwezig zijn. Ook online retailexpert Pieter Jongerius van Fabrique en ontwerpster Marga Weimans, die Amsterdam Fashion Week opent, zullen meedoen aan de discussie.

Spreekt dit jou erg aan en zou jij er aanwezig bij willen zijn? Vertel ons dan onder dit artikel waarom én mail je naam naar [email protected].

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties