0

Amsterdam – Bij het zien van de campagnes van Rimmel Londen beginnen we altijd te  watertanden. Al die fabulous potjes en hebberig makende producten, willen we allemaal hebben. Helemaal als it-girls en campagnemodellen als Kate Moss, Georgia May Jagger en Zooey Deschanel het zelf ook dragen.

Rimmel is één van de oudste beauty merken die er bestaat. Ze weten als geen ander wat er op de markt speelt en waar de vrouw naar op zoek is. Het merk komt uit Londen en heeft zich altijd al laten inspireren door deze stad. De trends die hier spelen, vertalen ze naar hun make-up. Ons hoor je daar zeker niet over klagen omdat Londen tot één van de fashion cities behoort. De trendkleuren van nu worden verwerkt in de collectie. Zo zijn er fabulous rode lippenstiften in zomerse en knallende tinten en ook heel veel verschillende neon kleurige nagellakjes. Ook hebben ze de perfecte foundations en mascaras, die een mooie egale huid en volle en langere wimpers beloven.

Wil jij deze producten ook graag hebben? Goed nieuws! Wij mogen namelijk een Rimmel pakket ter waarde van 100 euro weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Vertel ons onder dit artikel waarom jij het pakket zou moeten winnen!

www.rimmellondon.com

(Vormgeving: Gail Bakker)

(Tekst: Lisa Tervoort)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties