0

Amsterdam – Als je ooit met Dermalogica producten je huid behandeld hebt, wil je niks anders meer. Jouw skin gaat erdoor stralen van gezondheid, mede dankzij de 25 jaar die het bedrijf besteed heeft aan opleidingen, innovatie en professioneel advies. Niet voor niets gebruiken professionals het liefst Dermalogica.

Dermacareshop.nl is dé Nederlandse webshop waar je terecht kunt voor de fantastische huidproducten van Dermalogica. Deze webshop geeft fantastische service. Met behulp van een vragenlijst kunnen ze je adviseren welke productlijn van het merk het beste is voor je huid, dus je hoeft niet op de bonnefooi iets aan te schaffen. Als je het niet zeker weet, kun je bovendien een proefpakket aanvragen van de lijn die ze adviseren. En wanneer je voor 16 uur een bestelling doet, dan heb je het de volgende dag in huis. Hoe fijn!

We mogen van Dermacareshop.nl een heel fijn pakket van Dermalogica weggeven ter waarde van 100 euro! Het enige wat je hoeft te doen, is hier klikken en je vervolgens inschrijven voor de nieuwsbrief van de webshop. Een makkie toch?

De actie loopt tot maandag 5 maart.

www.dermacareshop.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties