0

Amsterdam – Na die lange en koude wintermaanden, is het weer tijd om je lichaam spring proof te maken. Voelt je huid droog, ruw en heeft het een opkikker nodig? Dan hebben wij de perfecte winactie voor je!

Brazilian Fruit Cosmetics heeft een lichaamsverzorgingslijn ontwikkeld op basis van heilzame planten en vruchten uit het Amazone gebied. De producten zijn gemaakt van passievrucht, caipirinha, guaranábessen, brazil nut, pitanga, cupuaçu en açai bessen. De kleurtjes van de items fleuren meteen je badkamer op! De lichaamsverzorgingproducten van Brazilian Fruit voeden en verzachten je huid en geeft het energie. Het laat daarnaast een heerlijke exotische geur achter.

Wat ook fijn is om te weten, is dat de items van Brazilian Fruit Cosmetics geen parabenen bevatten. Deze stof is doorgaans wel te vinden in lichaamsverzorgingsproducten en kunnen onder andere zorgen voor allergische reacties en andere narigheden. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van proefdieren en zitten er geen dierlijke stoffen in de bad & douchegels, bodycrème en exfoliating bodygels.

Al enthousiast geworden? Goed nieuws! Wij mogen namelijk een Brazilian Fruit pakket ter waarde van 110 euro weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Ga naar onze Facebook pagina, like deze en like de foto van Brazilian Fruit Cosmetics. Vertel ons daarnaast waarom jij het pakket zou moeten winnen.

www.brazilianfruit.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties