0

Amsterdam – Ook zin om mooie glamorous tuniekjes, babydolls en vrolijke musthave accesoires te dragen met dit mooie lenteweer? Dan moet je absoluut bij de webshop van Beau Jolie zijn! Deze online winkel is vooral bekend geworden met mooie en betaalbare Ibiza wear en natuurlijk de look-a-like Birkin Bags!

Sinds vorig jaar is het hippe label van it girl JOSH V hier verkrijgbaar. Dus als je dol bent op de items van JOSH V vanwege de prachtige luxe uitstraling, dan moet je zeker eens een keer naar de webshop van Beau Jolie gaan. Naast JOSH V, is hun eigen merk Beau Jolie Specials verkrijgbaar en nog meer andere brands die dezelfde feel hebben.

Wij mogen iemand blij maken met maar liefst 100 euro shoptegoed die je kunt besteden bij Beau Jolie aan JOSH V items. Dus zit je krap bij kas maar heb je behoefte aan wat nieuwe items in je garderobe? Doe dan mee met deze winactie om 100 euro shoptegoed te winnen bij de webshop van Beau Jolie.

Wat zou jij gaan kopen van het shoptegoed? Wij zouden zeker voor de Dress ‘Lenn’ of bijvoorbeeld de ‘Nikki’ Hotpants gaan. En jij? Laat het ons weten onder dit artikel en wie weet win jij het shoptegoed van 100 euro! Klik hier om naar de webshop van Beau Jolie te gaan en jouw favoriete item van JOSH V uit te zoeken!

De winactie loopt tot en met 7 april 2012.

www.beaujoliestore.nl

(Vormgeving: Gail Bakker)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.

 

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties