0

Amsterdam  - Wanneer het zonnetje schijnt begin je toch een stuk vrolijker aan je dag. Herkenbaar? Het is geen verbeelding dat je in de zomer vrolijker bent dan de rest van het jaar. Etos heeft een onderzoekje gestart naar de effecten van het lekkere zomerweer en dat gaf de volgende uitslagen.

In de zomermaanden voelen we ons vrolijker,mooier en vrouwelijker dan in de andere seizoenen. Vrouwen worden het meest blij van het veel buiten zijn en het zonnetje. Daarnaast wordt de zomervakantie ook vaak genoemd. Ook het beautygedrag veranderd bij veel vrouwen zodra de zomer nadert. 19% van de ondervraagden zegt minder make up te gebruiken in de zomer en 1 op de 3 vrouwen ondergaat een kleine metamorfose op kledinggebied. De belangrijkste zomervoorbereiding is dat we ons massaal gaan ontharen om fris en fruitig aan het strand te verschijnen.

Om het zomergevoel vast te houden lanceert Etos vanaf deze week verschillende zomerproducten die je herkent aan een vrolijk bloempatroontje. Ben jij al zomerproof?

www.etos.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties