0

Amsterdam – De dag waar ik de afgelopen weken naar heb uitgekeken was eindelijk daar. Dankzij het eight-week-fabulous programma ben ik twee dingen rijker en een ding armer geworden. Spierpijn, extra energie rijker en 3 kilo armer om precies te zijn. Of die kilo’s opwegen tegen mijn ridicule outfit met reflectoren, laat ik in het midden. Feit blijft dat Bootcamp een grote trend is en de absolute concurrent van overvolle sportscholen.

Bij mijn eerste training heb ik echt overwogen de resterende dagen een stagiaire te sturen. Samen met mijn andere lotgenoten ben ik door diepe confronterende dalen gegaan. De weegschalen zouden gefraudeerd zijn, het tempo lag te hoog en sinds wanneer heeft het Amsterdamse Bos heuvels?

Lotgenoten werden vriendinnen, dalen werden toppen en het Amsterdamse Bos werd verruild voor het Vondelpark. Ik kijk voor het eerst in jaren echt uit naar het moment dat de winter wordt verruild voor de zomer. Bedankt Sarina en Barbara!

Het begon allemaal in het Amsterdamse Bos. Waar we met een groepje, van veertien vrouwen, iedere dag verzamelden

Het wegen was het engste moment, weliswaar een zwijgmoment voor iedereen in de groep!

Ze zijn niet helemaal geschikt voor de Bootcamp, maar de oude vetrouwde Nike's hebben het toch volgehouden

De bidons waren de eyecatcher van onze sport outfits. Soms nam ik zelfs mee naar hockey, om even te laten zien dat ik Bootcampte

Hier begon het al.. een hele zware oefening, maar je traint wel je buikspieren

Altijs als onze lerares het voor deed leek het zo makkelijk. Inderdaad het bleef bij 'leek' want dit tien minuten volhouden, is niet zo makkelijk!

De dames op de grond werkte aan hun buikspieren en ik werkte aan mijn conditie. Vrij goed verdeeld vond ik zelf!

Ook al was er wind of regen, we waren er gewoon allemaal

Rekken en strekken is voor het sporten erg belangrijk. Iedere keer gingen we eerst even joggen en dan rekken, dat is goed voor je spieren

Buikspieren, dat is waar we het voor doen!

En toen was het gedaan met de pret. Door een verkeerde stap tijdens de hockeywedstrijd had ik mijn enkelbanden verrekt. Geen Bootcamp meer voor mij!

Maar partner in crime Mitzy, ging gewoon door met rondjes rennen, spieroefeningen en conditie trainingen. Ik zeg: bikkel!

Inmiddels drie kilo lichter en heel wat conditie rijker kan ik nu op mijn maandag- en woensdagavond gewoon weer op de bank liggen. Of.. ga ik verder in de sportschool!? Voor mij een weet en voor jullie en vraag!

Wil jij ook bootcampen bij The Bootcamp Club?! Meld je dan snel hier aan!

www.thebootcampclub.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties