0

Amsterdam – Hoewel ik nog steeds met mijn voetje omhoog op de bank zit, gaat Bootcamp gewoon door. Het was natuurlijk de bedoeling dat ik deze week gewoon mee ging, maar aangezien ik een beetje eigenwijs ben en gewoon ben gaan hockeyen zondag, is het alleen maar erger geworden.

Grappig was wel dat mijn tegenstander aan mij vroeg waar ik in godsnaam die conditie vandaan haalde. Tjah.. dan denk ik toch Bootcamp!

Nog steeds met mijn voetje omhoog, zeker na die hockeywedstrijd!

Mijn ‘partner in crime’ Mitzy Mudde was de bikkel onder ons en verscheen gewoon, in de regen, op de training.  Gelukkig krijgen we volgende week onze resultaten te horen en ik ben heel erg benieuwd! Mitzy heeft zich ontzettend uitgesloofd door ook nog een keer naar de sportschool te gaan, ik zeg: Bikkel!

Verzamelen, toen was het nog licht!

Let's see some action!

De dames doen de opdruk oefening met het bankje en Trainster Sarina legt het uit vanaf een afstandje, verschil moet er zijn!

Op en af en op en af en.. je kent hem wel..

Aangezien het nu officieel herfst is, is het vrij donker in het Amsterdamse Bos. Zo donker dat je spontaan harder begint te rennen bij elk bosje, moet je nagaan, je zit in het bos! Goed voor de conditie, maar wel extra slopend. Volgende week ga ik weer aan de bak en dan zal ik jullie eens even laten weten hoe mijn BMI er uitziet (en wel een beetje begrip tonen voor die twee weken bank he!)!

Lijkt het je wat om te Bootcampen?! Schrijf je dan in! www.thebootcampclub.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties