0

Amsterdam – Dinsdagochtend bezocht de redactie van I Love Fashion News de Luxottica Press Day. Waarom? Omdat we niet alleen een scoop kregen, maar ook alle nieuwe collecties van merken als Prada, Ray Ban en D&G konden bekijken. De grootste trends? We zagen heel erg veel blauwe glazen. 25 jaar geleden was dit al een grote trend. Ken je ze nog, de ‘foute’ glimmende brilletjes met blauwe glazen?

Inmiddels zijn de glazen geüpgraded en hebben ze vaak een prachtige weerspiegeling. De spiegeltrend zagen we niet alleen bij de blauwe glazen, maar de merken hebben het ook verwerkt in gouden, roze en zelfs paarse glazen!

ILFN blogger Liza en Sabrina van Afterdrk.com gingen voor de brillen van D&G!

ILFN's Editor in Chief Esmée stond model voor de paarse aviator (ook die blijven) van D&G

Loop jij ook volgens de laatste trends met matte lipstick en nagellak? Dan kun je daar deze zomer ook je zonnebril bij matchen! Ray Ban en Dolce & Gabbana hebben zowel zwarte als gekleurde monturen met een matte finish. Wij zijn fan!

Van de sales manager van Ray Ban kregen wij ook een fijne scoop! Volgend jaar bestaat Ray Ban 75 jaar en zal het merk komen met een opvouwbare aviator met leren details!

De redactieleden kregen de matte monturen van Dolce & Gabbana te zien

De matte zonnebrillen van Ray Ban

De printjes waren uiteraard ook goed vertegenwoordig. D&G en Dolce & Gabbana verwerkt de prints uit de modeshows in de monturen.

De D&G letters zijn in dit vrolijke montuur verwerkt. Wie zegt dat brillen saai zijn?

Zijn jullie net zo verliefd op de voorste twee monturen als wij? Wees dan snel, want de zonnebrillen worden maar tot juni 2012 verkocht!

Na Persol en Ray Ban (ook allebei van Luxottica) komt ook Prada met een foldable montuur. Prada kiest voor een jaren vijftig model, handig voor in je it-bag!

De foldable Prada is er in het wit en zwart

Burberry blijft natuurlijk klassiek met ruitjes op de veren. Maar de studs die ze ook in de fashionshows hadden, laten ze ook terugkomen in de zonnebrillen.

De studs zijn in de veer verwerkt

Journalist Tatjana (Primero) gaat voor een Burberry!

De collecties werden gepresenteerd in Zuidpool

Onze Sales Manager Eva en Ellen poseren met de vernieuwde Ray Ban Meteor uit 1952

Vormgever Sarah kiest voor een cat-montuur van D&G

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties