0

Amsterdam – M.A.C lanceerde afgelopen woensdagavond de Wonder Woman make-uplijn. Een kleurrijke, fierce en vrouwelijke collectie voor alle power women onder ons. Want, zoals het merk al zegt: ‘Inside every woman is a mighty aphrodite fulp of courage, confidence and charisma.’

Wonder Woman is al een tijdje een icoon voor M.A.C: “We zijn geobserdeerd door deze krachtige vrouw. We hebben twee looks van haar gebruikt voor onze nieuwste make-uplijn. Eentje is voor overdag – voor een Wonder Woman off duty – en de andere is ‘kitcher’ en heeft meer weg van een stripboek.” Topstuk van de lijn is de poederblush die zich aanpast aan elk huidtype: op een smoothy skin geeft hij een mooie smoothie finish, op een matte huid een matte teint. De gekleurde mascara en de felroze lippenstift zijn aanraders! Let wel: probeer of knalroze lippen of knalblauwe mascara, anders wordt het allemaal een beetje too much. Tenzij je carnaval viert dit weekend (tip!).

ILFN was aanwezig in de Amsterdam M.A.C store en maakte die avond een aantal kiekjes. Onder het genot van blauwe champagne en fuchsia-rode/blauwe en gele muffins was het een zeer geslaagd avondje.


Naast de fleurige lipsticks, oogschaduws, blushes, eyeliners en lipglossjes – van radiant red tot bulletproof blue – zijn er ook grappige T-shirts en spiegeltjes te koop. Deze vind je exclusief in de webshop.

www.macstore.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties