0

Amsterdam – Het is zo ver, morgen is de Vogue te verkrijgen bij de Bijenkorf en ligt het blad in de brievenbussen van de kersverse abonnees. Maar wij hebben de eerste editie al mogen bewonderen want onze ILFN Annic ging naar de Vogue lunch!

Annic had daar een onderonsje met creative director Martien Mellema, zij is verantwoordelijk voor het inhoudelijke beeld en de creatieve input. Karin Swerink, hoofdredacteur van de Vogue, fluisterde Martien twee jaar geleden in de lift toe: “We mogen hem maken!”

Daarna zijn ze gelijk begonnen met het maken van enorm veel moodboards en uiteindelijk een dummy (het zogenaamde proefnummer). Juli 2011 hebben ze de dummy gepresenteerd die toen in één keer goedgekeurd werd door de uitgever in Engeland, iets wat een normaal gesproken niet vaakgebeurd.

Afgelopen december zijn ze daadwerkelijk begonnen met het maken van het nummer waarin fashion en fun centraal moesten staan. In de belangrijkste en grootste modeshoot van het blad, staat de Amsterdam volop in the picture. Zo zijn er rondvaartboten, draaiorgels, fietsen en haringen te zien. Maar er is natuurlijk nog veel meer fashion terug te vinden in het 290 pagina’s tellende magazine.

Marije Goekoop, de fashion editor van Vogue, gaf ons nog een modetip mee: “Wees jezelf! Neem niet alles klakkeloos over wat celebs dragen en zorg voor een eigen signature. Haal je inspiratie dus uit de Vogue maar geef er je eigen swung aan.”

Na dit gesprek kreeg iedereen een Vogue goodiebag met daarin natuurlijk de collectors editon van de Vogue in een doos met een Vogue strik erom heen, een Vogue zonnebril, Vogue buttons en een prachtig koffietafelboek.

Karin Swerink was trots dat zij het eerste nummer mocht presenteren, maar vroeg ons daarbij om niet al te veel prijs te geven zodat jullie nog een beetje nieuwsgierig blijven. Morgenochtend gaat Vogue.nl online en zul je het nummer zelf kunnen bewonderen!

Vanavond kun je de Vogue Party zelf live volgen via www.vogue.nl/live!

Vogue goodiebags!

En nog een keer de nieuwe Vogue cover!

Karin Swerink vertelt over de nieuwe Vogue!

Rinke de online editor van Vogue.nl!

Daar is ie dan!

De doos

Nog 1 laagje vloeipapier...

Tadaaaa! VOGUE!

Naast het eerste nummer van de Vogue was dit het andere deel uit de goodiebag!”

Vogue auto!

We geven jullie 1 preview van de Amsterdamse modeserie uit de gloednieuwe Vogue met model Ymre Stiekema!

www.vogue.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties