0

Amsterdam – Womega lanceert een nieuw voedingssupplement op de Nederlandse markt. En het is er niet zomaar eentje. Nee, het supplement ruikt naar chocolade en is daarnaast speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Tevens goed voor hart en vaten. ILFN’s Anne ging per limousine naar de presentatie in Laren!

Een stukje pure chocolade per dag isgoed voor het hart. Wist jij dat hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak zijn onder vrouwen? Wij niet. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste vrouwen bang zijn om te overlijden aan kanker. Maar de kans op hart- en vaatziekten is veel groter. Twintig procent van de artsen onderschat het risico van hart- en vaatziekten bij vrouwen. Mannen nemen ze vaak wel serieus. Dit heeft te maken met dat mannen vaak al op jongere leeftijd te maken krijgen met klachten. Zij krijgen zo rond hun veertigste levensjaar te maken de ziekte. Vrouwen pas op latere leeftijd, zo tussen de 45 en 65. Wat ook een belangrijk verschil is: vrouwen overleven vaak een hartinfarct, mannen niet.

De presentatie was in Laren. Het ritje erheen ging heel decadent per limousine. De middag begon met een drankje, gevolgd door de presentatie. En na de presentatie was de lunch die werd afgesloten met een ‘chocoladeproeferij’. Hmm…

ILFN's Anne in de limo met de andere journalisten

De drankjes stonden al klaar

Steeds meer vrouwen sterven aan hart- en vaatziekten. Niet zulk fijn nieuws. Om dit tegen te gaan moet je zorgen dat je gezonde voeding binnenkrijgt, voldoende beweegt, niet rookt en stress zoveel mogelijk vermijdt. Gezonde voeding voor je hart omvat veel vis, en groene groenten en rauwkost.

Als je levensstijl niet perfect is – en dat is bij de meerderheid het geval – dan heb je soms een ondersteuning nodig om je gezond te houden. Ondersteuning in de vorm van een voedingssupplement. Het nieuwe supplement van Omega is aantrekkelijk voor je omdat het een lekkere chocoladegeur heeft en het heeft een elegant en klein design zodat je het makkelijk in je tas mee kan nemen. Natuurlijk mag je vriend ze ook wel eens proberen als je ze toch in huis hebt.

www.womega.nl

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties