0

Amsterdam – Vanmorgen waren wij bij de opening van de Private Salon van Rob Peetoom! Dit is een salon waar je alleen of samen met vriendinnen een complete make-over kan ondergaan.

Rob Peetoom zelf noemt het “The New You”. We hadden geluk, want we mochten de workshop in de Private Salon ondergaan… De salon was alleen niet zo privé, maar werd vandaag gedeeld met beautylovers, -experts en journalisten.

Bij ontvangst kregen we een lekker glaasje bubbels (het was 10 uur in de ochtend, maar daar hadden wij natuurlijk geen problemen mee…) en een lekker gebakje. Na een korte introductie over de salon, ging het dan echt beginnen…

Cheers!

Lekkere boordjes en hapjes

Eerst even rustig zitten met mijn eigen haarstyliste, zij analyseerde mijn haar, vroeg wat mijn wensen waren en gaf mij advies. De conclusie: alles op één lengte kan echt niet meer, dus er moeten lagen in dat lange gordijn van haar! Ach ja, waarom ook niet… Hup, mijn haar wassen en de schaar ging erin! Gelukkig was mijn haarstyliste heel relaxed, want ik vond het stiekem toch een beetje spannend. Nog een beetje in model föhnen en toen was dit het resultaat:

Met haarstyliste Danny en naast mij Rob Peetoom aan het werk

Na deze knipbeurt met een resultaat waar je u tegen zegt, was het tijd voor de make-up. De visagisten van Rob Peetoom werken alleen met het minerale make-up merk Young Blood. Dit is een heel natuurlijk merk op basis van pure en zuivere ingrediënten.

De counter is echt om hebberig van te worden!...

De collecties hebben heel veel kleuren en zijn voor elk huidtype

Omdat ik zelf niet veel make-up draag heeft de make-up artist mij opgemaakt met een redelijk neutrale make-up. Om mijn ogen meer naar voren te halen heeft ze in mijn arcadeboog een mooie paarsachtige kleur aangebracht. De arcadeboog is de huidplooi boven je oog in de vorm van een boogje.

Het accent ligt op de ogen, de rest is heel neutraal gebleven

Als klapper op de vuurpijl ging ik ook nog naar huis met een dikke goodiebag! Ik voelde me echt als nieuw, helemaal geslaagd deze ervaring!

Inhoud: handdoekje, shampoo, conditioner, tassenhaak, Young Blood sample'tjes, Young Blood penceel, informatie over Redken en de Private Salon en het tweede en nieuwe Rob Peetoom Magazine

De Rob Peetoom goodiebag/sporttas/weekendtas

www.robpeetoom.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties