0

Amsterdam – Zojuist waren wij aanwezig bij de presentatie van de nieuwe schoenencollectie van Sylvia Geersen. Ja, jullie horen het goed: Schoenenmerk Shick en topmodel Sylvia Geersen lanceren samen de eerste ‘Sylvia’s Secrets Collection’. En dames, deze is heel erg leuk, kunnen we jullie vertellen!

Sylvia heeft een collectie ontworpen waar iedere fashionista hebberig van wordt. De collectie bestaat uit zeven hot items: een glamourous bootee in rood, zwart en cognac, een sexy rode en cognac kleurige pump en een stylish clutchbag in zwart of rood. Inspiratie voor deze items haalde Sylvia uit haar turbulente leven als model.

Sylvia werkte in 2010 als gezicht voor het schoenenmerk Shick*. Vorig jaar liep de samenwerking op een einde vanwege Sylvia‟s persoonlijke problemen en opname in de kliniek Addiction Solutions. Nadat ze hard aan zichzelf had gewerkt en er weer helemaal bovenop was, besloot Sylvia persoonlijk haar excuses te maken bij de directeur van Shick*, Henk Sieders. Haar excuses werden geaccepteerd en zeer gewaardeerd. Omdat Shick* in Sylvia gelooft en haar graag een tweede kans wil geven, is het idee voor de „Sylvia Secrets Collection‟ ontstaan.

Wij mochten vanochtend samen met Sylvia als een van de eersten de nieuwe collectie bewonderen, die je vandaag in de loop van de dag al bij www.shick-shoes.nl kunt bestellen! En natuurlijk hebben wij al de eerste beelden voor je! Hou onze website in de gaten, want zodra de schoenen van Syl voor pre-order verkrijgbaar zijn, laten wij je dat meteen weten! Vanaf 1 november zullen de schoenen ook in de winkels liggen.

Bekijk snel ons report om de collectie van Sylvia’s Secrets te zien!

Bij binnenkomst lagen de rode clutch en pump al meteen klaar om gezien te worden!

“Ik voel me zo vereerd dat ik achter de tekentafel van Shick* mocht plaatsnemen en mijn eigen collectie kon samenstellen! Echt een droom die uitkomt, gelukkiger kun je mij niet maken. Tassen en schoenen, that‟s what every girl wants!” aldus Sylvia. Elk item in de collectie heeft een persoonlijke touch omdat Sylvia haar leven als model gebruikte als inspiratiebron voor de ontwerpen.

Heerlijke macaroons om de ochtend mee te beginnen, ook Sylvia vond ze erg lekker!

De campagnebeelden zijn super mooi en gestyld door niemand minder dan Danie Bles!

En daar is ze dan: Sylvia zelf! Alle journalisten luisteren aandachtig naar het topmodel, dat vol enthousiasme aan het woord is over haar schoenen!

Sylvia was snotverkouden, maar zag er nog steeds beeldig uit. Hier bekijkt ze aandachtig de uitnodiging voor de presentatie, met een hele leuke sleutel eraan!

Strike a pose, Syl!

Alle items mochten we alvast even zien en voelen. De voering van de collectie is super leuk, panterprint!

Sylvia draagt zelf de zwarte laarsjes met de gouden ritsen en een gouden zool. Super leuk en niet te hoog, dus erg comfortabel.

Even poseren met de rode pump. Over de kleur zegt Sylvia: “Rood is een belangrijke kleur in mijn fashion items! Een pump, een bootee en een clutch heb ik ontworpen in de kleur van de liefde. In mijn geval de liefde voor een heel speciaal persoon, namelijk mijn vriend. Hij heeft me leren kennen toen ik me in mijn diepste persoonlijke crisis ooit bevond! Hij zag dat ik de weg kwijt was, maar hij geloofde in me, heeft mij gesteund en me geholpen weer terug te komen op het goede pad. Daarnaast vind ik rood gewoon een waanzinnig sexy kleur en perfect voor het najaar en het party seizoen!”

Ook nog even poseren voor haar eigen wall! Mooi hoor!

Deze schoen is wel een van Sylvia's favorieten. Over de opvallende rits vertelt ze: “Een bootee vind ik een schoen die in je kast niet mag ontbreken: sexy, stoer en toch glamour. Ik wilde een bootee met een opvallende gouden rits. Door de grote rits aan de zijkant van het laarsje kun je snel in en uit stappen, wat voor mij als model natuurlijk een must is! Ik kleed me heel wat keren aan en uit op een dag! Met deze bootee kun je alles: shoppen, stappen en werken zonder pijn aan je voeten te krijgen. Don‟t keep this a secret, everybody needs to know this!”

Sylvia's outfit, super elegant in het zwart met de zwart met gouden bootees!

Alle schoentjes bij elkaar. Over de kleur cognac vertelt Syl: “Op dit moment ben ik in balans, ik ben rustiger geworden en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld. De kleur cognac past hierbij, een rustige en evenwichtige kleur voor een warme en elegante look day and night! Uiteraard kon ook zwart niet ontbreken in mijn collectie, dat staat iedere vrouw goed en is altijd sophisticated”.

De official campaign: Super mooi! De styling is gedaan door Danie Bles.

De rode pump en clutch kun je perfect mixen met denim!

Love the prints, wij zijn helemaal fan!

Sylvia ziet er beeldig uit en wij denken dat ze binnenkort echt wel de rol als Victoria's Secret Angel in de wacht kan slepen!

Daar wordt een meisje toch hebberig van?

Mix en match de items om de perfecte outfit bij elkaar te krijgen.

We love the look! Rood wordt helemaal de kleur dit najaar!

Nog even alle items op een rijtje. De zwarte clutch € 29.99

Rode clutch van imitatieleer, € 29.99

Rode pump, € 39.99

Cognac pump, € 39.99

De zwarte enkellaars met gouden rit, € 49.99

Rode enkellaars, € 49.99

Cognac enkellaars, € 49.99

Wat vind jij van de collectie van Sylvia? Hou de site in de gaten, want zodra de schoenen bij Shick te bestellen zijn, laten wij het je weten!

www.shick-shoes.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties