0

Hilversum – Ook dit jaar hield Farouk Systems weer een spetterende show waarin zij de nieuwste trends, kleur-, styling- en kniptechnieken laat zien op haargebied. Natuurlijk waren wij erbij!

Het spektakel vond plaats in Studio 21, waar Daphne Deckers de show presenteerde. Bij de Farouk Systems Group horen grote merken als CHI en BioSilk. Met hun producten werden de kapsels ter plekke op het podium gestyled.

De nieuwste technieken werden ter plekke geshowd

Voorbereidingen voor de show

Het thema van dit jaar was ‘Contradiction’, wat tegenstrijdigheid betekent. Dat zie je terug in de haartrends. Van ultrakort tot superlang en van volume tot supersteil, het kan allemaal in 2010. Ook qua kleur kan erg veel, zelfs platinablond is weer helemaal terug van weggeweest en hoeft helemaal niet ordinair te zijn. De nieuwste trends werden gepresenteerd in vijf verschillende thema’s van rock tot avantgarde.

Kunstige creaties en dat nog voor publiek ook

De overhandiging van de cheque aan Hair Heroes

Het was niet alleen een supershow om te zien, er werd ook aandacht besteed aan goede doelen. CHI komt met een Ceramic Hairstyling Iron uit waarvan tien procent van de verkoopprijs naar Pink Ribbon gaat. Ook zet Farouk Systems zich in voor de Stichting Hair Heroes. Zij halen kinderen weg uit bordelen en leren hen het kappersvak voor een betere toekomst. Farouk heeft voor de stichting een CHI “Hair Heroes” Iron ontwikkeld waarvan ook weer een percentage naar de stichting gaat. Er werd alvast een cheque van 22,500 euro uitgereikt! Als dat geen goede daad is.

De mannen bleven niet achter

De honden net zo mooi gestyled als hun baasjes

Een waar toneelspel

Lady Gaga achtige taferelen

Na het spektakel was er nog een gezellige afterparty in de foyer van de studio. Glennis Grace en de kersverse papa Wesley Klein, winnaar van Popstars, traden op. Onze lange lokken houden we waarschijnlijk lekker zoals zijn, maar we hebben wel een fantastische en mooie show gezien.

www.farouk.com
www.hairheroes.nl
www.biosilk.com

Foto’s: Coos de Joode

(Noëlle Vriend)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties