0

Amsterdam – Wij hebben weer een leuke gadget voor jullie in petto! Prada en LG hebben samen de nieuwste must-have smartphone ontwikkeld, de Prada Phone by LG. Wij waren gisteren natuurlijk aanwezig op het luxe lanceringsfeestje bij BoCinq zodat we jullie op de hoogte kunnen houden van alle in en outs.

Bij de lancering vond er voorafgaand natuurlijk een welkomsborrel plaats. We hebben een paar BN’ers gespot op de avond zoals, Lieke van Lexmond, Bastiaan van Schaik, Fiona Hering en Sylvana Simons.

Sylvana, die de avond presenteerde, begon op een wat later tijdstip met de presentatie van het event! Voor de lancering van de nieuwste musthave heeft LG naar de meest stijlvolle check-ins op de kaart gezocht . Voor het bepalen van deze locaties is er een jury van bekenden samengesteld die met stijl handelen in hun dagelijks leven. Dit zijn: Lieke van Lexmond, Carli Hermes (bekende Nederlandse mode-fotograaf) en Casper Reinders (oprichter van de beroemde club Jimmy Woo in Amsterdam).

De jury had echter wel uw hulp nodig: via de Facebook-pagina van www.checkinwithstyle.nl kon je stemmen voor een van de genoemde veertig plaatsen, een bar, restaurant, hotel of club. Op de officiële lancering werd de meest stijlvolle check-in aangekondigd, door Lieke!

Maar welke plek heeft er nu gewonnen? Trommelgeroffel: Het Ice hotel in Zweden is de meest stijlvolle plek! Na de serieuze praat ging iedereen natuurlijk verder met borrelen en alsof het allemaal nog niet sjiek genoeg was kreeg men aan het einde van de avond ook nog een goodiebag mee naar huis met geloof het of niet dé PRADA telefoon! Deze telefoon valt binnenkort te winnen op I Love Fashion News!

Hieronder zijn een paar foto’s van de lancering.

Bastiaan van Schaik was zo vriendelijk om even voor onze redactie op de foto te gaan. Super!

Fiona Hering werd daarna door Bastiaan aangetikt! Gehuld in Marni, deze avond schitterde ze zeker tussen alle bn'ers.

Sylvana Simons presenteerde de avond, maar had toch tijd voor een foto met ILFN's Melanie!

Lieke van Lexmond met nieuwe coupe mocht als mede jurylid de award uitreiken voor beste stijlvolle check-in die avond!

Iedereen zat gespannen te wachten op de presentatie!

De pers was natuurlijk ook volop aanwezig

Twee serieuze woordvoerders aan het woord tijdens de presentatie

Lieke van Lexmond, Carli Hermes en Casper Reinders de jury!

De grote baas van LG was natuurlijk ook overgevlogen om bij de launch aanwezig te zijn

De prijs van stijlvolste check-in ging naar de baas van het ICE hotel zelf die ook was overgevlogen

De live zangeres van de avond begeleid door the Wicket Jazz sound!

Het welkoms bord voor BoCinq!

YES! Wij kregen ook een goodie bag mee met jazeker deze splinter nieuwe Prada for LG phone! Hij ligt al bij ons op de redactie en binnenkort kun je deze bij ons op de site winnen, wees dus alert!

www.lg.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties