0

Amsterdam – Iedereen kent Pandora wel van de armbandjes met de bedeltjes. Gisteren waren we aanwezig bij een presentatie van Pandora. Hierbij kwam naar voren dat het merk het erg belangrijk vindt dat haar sieraden een unieke herinnering zijn voor iedereen die er een in haar bezit heeft. Daarom ook de pay-off: unforgettable moments.

Na de korte presentatie kregen we een reeks foto’s te zien van hoe het merk vroeger werd neergezet in ons landje en hoe dit tegenwoordig gebeurd. We zagen een erg positieve verandering. Voorheen werden de sieraden vrij rommelig gepresenteerd in de winkels. Dit is veranderd naar een luxe presentatie in nette juweliers.

Een voorproefje op de nieuwste collectie

Natuurlijk komt Pandora dit najaar met een nieuwe collectie. Het merk laat zien dat ze veel meer in huis heeft dan alleen de armbandjes met de bedeltjes. Het thema van de nieuwe lijn is Nostalgic Rock. Wat je hierin terugziet, zijn veel bloemmotieven, herhaling van dezelfde vorm, colliers van verschillende lengtes en erg belangrijk: je kunt mix & matchen zoveel je wilt. Ook de nieuwe ‘ring upon ring’ is erg leuk. De ringen kun je op je eigen originele manier combineren.

Een kleine sneak peek

De beroemde armband met de bedeltjes bestaat tien jaar. Om dit te vieren komt het sieradenmerk met een nieuwe versie: de armband met de clips. De clips worden ook gebruikt voor de colliers en oorbellen. Met speciale clips is het ook mogelijk om twee armbanden aan elkaar te bevestigen. Handig!

Hmm

Naast de vele informatie die we tot ons namen waren er ook lekkere sapjes, scones en brownies. Ook was de nieuwste collectie uitgestald op een tafeltje voor een exclusieve sneak peek.

Goodies

www.pandora.net

(Anne Rutte/Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties