0

Amsterdam – Eerder kon je al lezen dat wij aanwezig zouden zijn op het Orange Babies gala en afgelopen zaterdag was het dan zover! Heel bekend Nederland kwam bijeen om om het goede doel te steunen en tegelijkertijd te genieten van prachtige veilingen.

Wij kregen niet alleen de kans om het evenement bij te wonen, maar mochten tevens een interview houden met Stephanie Dekker, zakelijk leider bij Orange Babies en ultieme modekenner en Orange Babies ambassadrice Fiona Hering! Terwijl de dames volop bezig waren met de voorbereidingen van het gala en in de make-up zaten, mochten wij een kijkje nemen achter de schermen en ze wat vragen stellen.

Stephanie Dekker in de make-up, dat werd verzorgd door M.A.C

Stephanie, wat voor gevoel heb je over vanavond?
“Ik moet zeggen dat ik me best wel rustig voel, in ieder geval een stuk rustiger dan vorig jaar. Orange Babies moet dit jaar gewoon een heel positieve vibe uitstralen. Ook de campagne die we dit jaar gaan voeren, is heel anders dan mensen van ons gewend zijn. Deze campagne wordt 5 juli gelanceerd voor de televisie en straalt echt positiviteit uit. Orange Babies is een heel mooi doel en zo moet het ook overkomen. Er zijn vanavond zulke mooie dingen die we gaan veilen en we willen er echt een feestje van maken.”

Heb je hoge verwachtingen van de avond?
“Toch wel moet ik eerlijk zeggen. We hebben onze verwachtingen uitgesproken dat we dit jaar hopen op een opbrengst van zes ton, dat zou echt geweldig zijn. We hebben ook alles ingezet om dit te kunnen bereiken en hebben dit gedaan door zo creatief mogelijk te zijn. Zo kun je struisvogel eieren kopen die beschilderd zijn door BN’ers, maar je kunt ook bieden op een pannenkoekenwedstrijd voor kinderen die dan wordt begeleid door Herman den Blijker. Allemaal leuke, originele veilingen dus.”

Waarom kozen jullie voor het thema Disco, Studio 54?
“We hoorden van een aantal trouwe tafelgasten dat zij graag eens een echt feestje wilden waar gedanst kon worden. Waarom ook niet, dachten we toen. Orange Babies is een stichting die geboren is uit de mode-industrie, dus dansen, feesten en een vrolijke avond passen daar ook goed bij.”

De dansers waren geheel gekleed in het Studio 54 thema, hoe leuk! Wij kregen spontaan zin om te disco dansen!

Waar ben je het meest trots op tot nu toe wat betreft Orange Babies?
“Ik ben heel erg trots op het feit dat we grote merken als vaste sponsoren hebben, dit zorgt echt voor een continuïteit zodat de projecten gewoon door kunnen gaan. Daarnaast ben ik gewoon heel trots op wat we hebben kunnen neerzetten, ik denk niet dat mensen hadden gedacht dat Orange Babies zo succesvol en groot zou worden en zoveel projecten zou beheren. We willen in de toekomst ook veel meer terug naar de basics, terug naar de mode-industrie waar het ooit begon en op die manier willen we verder groeien!”

Stephanie zag er prachtig uit na afloop en straalde de hele avond!

Naast Stephanie vroegen we ook Fiona Hering het hemd van haar modieuze lijf over haar ambassadeurschap voor Orange Babies. Fiona vertelde ons dat ze stiekem altijd al had gehoopt dat ze zou worden gevraagd als ambassadrice voor de stichting, omdat Orange Babies zo’n grote link heeft met de modewereld. Daarnaast vertelde ze dat ze het fijn vindt dat de opbrengsten van de stichting zo transparant worden gemaakt: men kan altijd direct zien waar het geld naartoe gaat en naar welk project. Dat is heel bijzonder.

Fiona in de make-up!

Ook vertelde Fiona openhartig over de reizen die ze tot nu toe heeft mogen maken voor Orange Babies: “Het is zo bijzonder om zulke reizen te kunnen maken. Hoewel je de meest vreselijke dingen tegen komt, is het ontzettend goed om te weten dat we met Orange Babies toch kinderen kunnen redden en een beter leven kunnen geven.”, aldus Fiona.

Na het interview kwamen de gasten een voor een binnen in de meest te gekke disco creaties. Gasten als Lieke van Lexmond, Sylvana Simons en Irene van de Laar zagen er prachtig uit op de rode loper! De avond is ontzettend succesvol verlopen, want er is maar liefst €700.000,- opgehaald! Ver boven de verwachtingen van Stephanie dus! Bekijk snel hieronder de foto’s!

Lieke van Lexmond in goud disco glitter!

Fiona Hering in een van onze favoriete jurken, ze zag er prachtig uit!

Orange Babies ambassadrice Natasja Froger, met man en kids.

Ambassadrices Natasja Froger en Caroline Tensen, beiden stralend voor het goede doel.

Vriendinnen Irene van de Laar en Sylvana Simons, disco all the way!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties