0

Amsterdam – Na Maastricht en Rotterdam, mag ook Amsterdam zich een Steven Madden winkel rijker rekenen. Gisteren vond de opening plaats in een van de grootste winkelstraten die Nederland rijk is. In de Kalverstraat kwam al het modeminnend publiek bijeen om een glimp op te vangen van de nieuwe winkel en de schoenen natuurlijk!

Steven Madden is erg populair en we zijn dan ook erg blij met de nieuwe winkels, en daar zijn veel andere fashionista’s het mee eens. We spotten onder andere Cecile Narninx, Modemeisjes met een Missie, Tess van Daelen en de halve cast van Spangas. De opening ging gepaard met een uitreiking aan Anna Drijver. In een handgemaakt jurkje van Cherry Sue ontvangt de actrice een paar rode pumps van brand manager Ruben Clijsters. De Steve Madden winkel is voor haar een perfecte uitkomst. “Met maat 40 is het nogal moeilijk om goede schoenen te vinden, dus ik ben erg blij met dit Amsterdams paar.”

De avond werd compleet gemaakt met de lekkerste hapjes, en echte Steve Madden cocktails. Linda Schmit, store manager van het filiaal in Amsterdam vond de periode naar de opening een race tegen de klok, “dinsdag waren we nog bezig met het behang.” De store manager is erg enthousiast en heeft zin in deze nieuwe missie. Ze hoopt en denkt dat het erg druk gaat worden de aankomende weken. Rosanna Mainassy is productmanager bij Steve Madden, ook zij straalt de hele avond en is blij met de grote opkomst.

www.stevenmadden.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties