0

Amsterdam – Vind je het toch een beetje eng om een paar honderd euro online uit te geven? Bij Horloge.nl kun je nu ook offline shoppen! In de showroom annex winkel in Rotterdam zijn een aantal merken van de selectie van 5.000 horloges uitgestald, en kan je via de touchscreens de gehele webshop doorbladeren.

Heb je een aantal favorieten geselecteerd? Dan worden deze direct voor je gehaald in het grote magazijn, en kan je de timepieces nog eens goed bekijken voordat je er eentje aanschaft. ILFN maakte een tripje naar de showroom van Horloge.nl en ervaarde deze manier van shoppen zelf. En hoe handig is die kieshulp in de webshop!

De kieshulp richt zich op alle details van een horloge, zo kan je niet alleen selecteren op merk of kleur van het bandje, maar ook op breedte van de kast, materiaal, soort uurwerk en meer. In de webshop vind je merken als Michael Kors, Juicy Couture, Just Cavalli en Armani, maar ook sportieve modellen van onder andere TW Steel, Ice Watch, Diesel en Fossil.

Met prijzen tussen de €30 en €1000 is er iets voor iedere portemonnee te vinden! En als je vóór 17:00 op een werkdag besteld, heb je je nieuwe horloge de volgende dag al in huis.

We vertrokken gezellig met z'n vijven per limousine

De strakke showroom met lekker veel licht

Een aantal van de 62 merken die momenteel in de webshop te vinden zijn

Onder andere deze kleurrijke horloges van Lacoste!

Yes, we werden weer eens goed op ons gemak gesteld

Classy, mannelijke horloges van Hugo Boss

Horloge.nl heeft een groot aanbod van het populaire Ice Watch

Horloges van Haurex

Op zoek naar de meest fashionable modellen!

Henrik de Keizer en Rob Versteeg van Horloge.nl

De showroom in Rotterdam

Nog even snel op de foto bij de limo, samen met NSMBL's Anna!

Fossil, €119

Just Cavalli, €210

D&G, €299

DKNY, €245

Michael Kors, €249

Michael Kors, €239

Ga jij de webshop eens goed doorspitten? Probeer de kieshulp! Je vindt Horloge.nl op de Willebrordusstraat 14-16 in Rotterdam, open van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00.

www.horloge.nl

(Tekst & Beeld: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties