0

Amsterdam – Als tv-presentatrice kom je behoorlijk wat mooie kleding tegen. Daarnaast is Nikkie Plessen ook nog best buddies met Danie Bles, dus je kan ervan uitgaan dat ze in aanraking geweest is met de meest beeldschone stukken. Nu heeft Nikkie haar liefde voor mode omgezet in een eigen kledinglijn.

Wij namen een kijkje bij haar stand op de Modefabriek waar haar eerste collectie, die vanaf januari 2013 te verkrijgen zal zijn, werd gepresenteerd. Haar inspiratie? “Ik heb gekeken naar de kleding van dames als Kate Moss en Victoria Beckham maar ook Blake Lively. Denk hierbij aan shorts, party dresses en klassieke jurkjes.”

“Veel items zijn op meerdere manieren te dragen. Zo kan je een maxirok met hakken dragen, maar met slippertjes eronder heb je een heel andere look.” Het was Nikkie’s doel om een lijn te creeren die er goed uit ziet, maar ook heel betaalbaar is. “Niet al mijn vriendinnen hebben veel geld op hun rekening om dure kleding te kopen. Ik wilde ook voor hen wat maken.”

Helaas is er nog geen concreet plan voor een eigen webshop. Eerst moet er nog gewerkt worden aan een nieuwe collectie want zo snel gaat het in de modewereld. Maar wij zijn enthousiast en verwachten Nikkie’s collectie bij veel boetiekjes en andere winkels terug te zien. De prijs van de items loopt op tot maximaal 160 euro.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de collectie en Nikkie’s stand op de Modefabriek.

www.nikkieplessen.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties