0

Amsterdam – Gisteravond waren wij aanwezig bij de boeklancering van fotograaf Nigel Barker. Jullie kennen hem vast uit America’s Next Top Model, waar hij in de jury zit. Maar Nigel kan veel meer dan jureren en foto’s maken! Speciaal voor de lancering van zijn boek was hij naar Nederland gevlogen. In de American Book Store vertelde hij over zijn boek.

Nigel is al twintig jaar fotograaf en heeft heel wat mensen voorbij zien komen. Toen zijn zoontje van drie aan hem vroeg wat beauty eigenlijk is, wist hij niet zo snel een antwoord te geven. Dit zette hem aan het denken, waarop hij tot de conclusie kwam dat echte schoonheid van binnen zit. Zodra hij iemand op de foto zet en diegene stelt zich voor alsof hij de Olympische spelen heeft gewonnen, dan klaart een gezicht op. En dat is waar het boek over gaat: innerlijke schoonheid.

Het boek ‘Nigel Barker’s Beauty Equation’ heeft hij 2 jaar geleden in 3 maanden geschreven, dat is vrij snel voor een boek van 205 pagina’s. Op de site van het boek kan je je eigen portfolio aanmaken die je helpt om het meeste uit uitdagingen te halen. Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan snel verder!

Nigel Barker hing ook aan de muur

Dat is 'm dan: Nigel Barker's Beauty Equation

Er zijn genoeg boeken die Nigel cadeau kan geven aan de gasten

Nigel's zoontje van drie vroeg aan hem wat schoonheid is. Volgens Nigel zit dat van binnen.

Als mensen niet blij kijken op een foto, zorgt Nigel dat ze zich blij voelen door een voorstelling te maken van een fijn moment

Alle beauty- en fashion pers luistert aandachtig

Nigel geeft een tip: Wees jezelf

Het is tijd voor de signeer sessie

Ook Annic's boek wordt gesigneerd door Nigel

Wie is er nou geen fan van Nigel!? Een hele interessante man..

Annic kan blij naar huis met een gesigneerd exemplaar

Wil jij dit boek winnen? Mail dan naar [email protected] en wie weet ben jij de eerste!

www.beautyequation.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties