0

Amsterdam – Gisteren mochten wij mee tijdens een exclusieve trip naar het Designer Outlet Center in Roermond, om de opening te vieren van een extra winkelstraat met maar liefst 35 nieuwe winkels.

Afgelopen ochtend, om zeven uur ‘s ochtends, vertrokken we uit Amsterdam in een luxe witte limousine om twee uurtjes later dan eindelijk in het zuiden van ons land aan te komen. De officiële opening trok flink wat bekijks, waarschijnlijk vanwege de spetterende show van illusionist Hans Klok.

We renden als eersten door de nieuwe winkelstraat, en kwamen langs winkels als Guess, Moncler, Calvin Klein Collection, True Religion en River Woods. Ons eindpunt was uiteraard de nieuwe winkel van Burberry, op een formaat van maar liefst 610m2! De winkel is buiten het fijne formaat ook een stuk overzichtelijker dan de vorige store van het merk, en heeft een grote collectie catwalk-kleding uit de Burberry Prorsum lijn, onze favoriet.

Verder zijn Prada en Dolce & Gabbana absolute aanraders! Vooral in de Prada winkel valt altijd wel te scoren en ook de staff is erg behulpzaam. Het voelt als een officiële store, maar dan wél met flinke korting.

Al met al een waanzinnige trip en een absolute aanrader. De prijzen zijn altijd 30 tot 70% goedkoper dan in de winkel en soms wel meer. We hebben heerlijk koffie gedronken bij Douwe Egberts, goed geluncht bij La Place, en items aangeschaft die al héél lang op onze wishlist stonden!

Héél vroeg opstaan, maar we deden het graag

In de limousine

De nieuwe straat

Hans Klok liet een tafel vliegen

Een enorme schaar die helaas niet gebruikt werd

De pers was volop aanwezig

Hans Klok's begeleiding

Fijne merken

River Woods

Enorme Guess winkel

Feestelijke muziek

Dé Burberry flagship store

Koffie met redactrices Chantal van StyleToday en Evelien van Fashionscene

Overal entertainment

Nu.nl's Nino

Presentje aan het einde van de dag

Ga jij binnenkort ook eens heerlijk genieten van een dagje DOC in Roermond?

www.designer-outlet-roermond.com

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties