0

Amsterdam – Matthew Williamson showde voor de tweede keer op rij zijn nieuwste herfst-wintercollectie 2011/2012 tijdens de London Fashion Week. Na vier keer New York vond de in Manchester geboren designer het weer tijd voor de Britse hoofdstad. Met succes.

Williamson presenteerde de meestkleurrijke collectie tot nu toe tijdens de Londense modeweek. Niet zo heel erg verrassend: Matthew’s exotische items geven mij altijd een ontzettend vakantiegevoel (naar de Malediven bijvoorbeeld. Of Fiji!). En zelfs voor het najaar gebruikt hij veel bonte kleuren en drukke prints. We zien knalroze, felrood, oranje en helblauw afgewisseld met grijs, zwart en camel. Matthew vond zijn inspiratie in het werk van de Russische fotograaf/kunstenaar Fransisco Infante-Arana. De man stond bekend voor zijn artistieke details in landschapfotografie. Williamson gebruikte het nomadische DNA van zijn lijn in combinatie met technische aspecten. Opposites attract!

Matthew Williamson

Matthew Williamson

Matthew Williamson

Matthew Williamson

Matthew Williamson

Matthew Williamson

Matthew Williamson

Matthew Williamson

Matthew Williamson

Op de catwalk bikerjasjes en broeken, jurkjes met prints, een oversized grijze jas, een little red dress, gedrapeerde rokjes, gebruik van konijnenbont en Mongools wol en bloemenprints op jurken en jassen.

Wat vind jij van Matthew’s nieuwste collectie?

www.matthewwilliamson.com

(Elisah Jacobs)
(Beeld: Style.com)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties