0

Amsterdam – Marlies Dekkers is een samenwerking gestart om te smullen. De Nederlandse lingerieontwerpster gaat in zee met Magnum. In het Amsterdamse Dylan Hotel onthulde Marlies haar nieuwste ontwerp.

Marlies ontwierp een limited edition lingerieset geïnspireerd op Magnum’s nieuwste aanwinst: een heerlijk ijsje gemaakt van zoete cranberry en chocolade. Het setje bestaat uit een beha en een broekje in een chocoladebruine kleur met knalrode accenten die subtiel verwijzen naar de cranberries.

Onder het mom van ‘een dag geen plezier is een dag niet geleefd’ was de samenwerking tussen beide partijen een feit. “Lingerie en ijs vind ik een prikkelende combinatie: het heeft humor en is spannend tegelijkertijd,” aldus de lingerieontwerpster. Een hemelse combinatie wat ons betreft! Op de vraag of ze een echte zoetekauw is, antwoordt Marlies dat dit ‘best mee valt’. Toch komt daar de komende tijd verandering in. “Thuis staat nu een minivriezer gevuld met Magnum-ijsjes die elke keer aangevuld wordt. Moeilijk om daar van af te blijven,” aldus Dekkers. “Gelukkig zijn cranberries wel goed voor je gezondheid!”

Als ze zelf een ijsje zou zijn, dan zou ze een ‘verleidelijk ijsje zijn van pure chocolade dat je niet te dik maakt.’ Of er meerdere samenwerkingen om te smullen in het verschiet liggen? Volgens Marlies is dat iets waar ze vaak over heeft nagedacht: “Koken is mijn hobby. Een samenwerking met sterrenrestaurants is iets wat ik ooit nog wel wil doen. Het is er alleen nooit van gekomen. Wie weet…”

Het exclusieve lingeriesetje is niet in de winkels te koop, maar kun je winnen wanneer je een Magnum Temptation Fruit koopt. De code op de verpakking vul je in op de site van Marlies Dekkers, en wie weet win jij er één! De oplage is 500 stuks dus wees er snel bij, al lijkt het ons geen straf dit ijsje aan te schaffen.

www.marliesdekkersformagnum.nl

(Manouk de Boer)
(Interview: Elisah Jacobs)
(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties