0

Amsterdam – Er is een nieuw make up merk gelanceerd in Nederland, namelijk: Make Up Store. Afgelopen woensdagavond vond de officiële opening plaats in de nieuwe winkel en natuurlijk was ILFN hiervoor uitgenodigd! De Make Up Store bevindt zich midden in Amsterdam. Om precies te zijn naast de MAC in de Heiligeweg aan de Kalverstraat.

De winkel ziet er super mooi en strak uit. Je zou zeggen dat het wat op MAC lijkt (ook omdat het bijna naast elkaar zit), maar Fabian van Make Up Store vertelt dat het gelukkig goed zit tussen de twee make up winkels.

De brand new schappen!

Wij keken onze ogen uit

De oogschaduws op een rijtje

Wij waren lekker rond aan het kijken naar al het moois van de Make Up Store, inmiddels was mijn oog al op heel wat mooie en fijne producten gevallen. Toen werd er aangeboden om wat ‘Wonder Powder’ uit te proberen. Dus hop, ik in de make up stoel, onder handen van store manager. Ik kreeg een daily make up look en het resultaat was verbluffend! Die donkere kringen onder mijn ogen waren weg, foetsie! Even een tip: Een concealer met een rode teint werk heel goed op blauw, dus op donkere kringen onder je ogen.

Chantal in de make up stoel

Het make up tafeltje

De make up van de Make Up Store is super fijn. Ze hebben bijvoorbeeld lipgloss met een nieuwe techniek. In het tubetje van de lipgloss zit namelijk doorzichtige gloss en roze gloss. Als je onderin de tube knijpt krijg je veel doorzichtige gloss met een beetje roze, als je in het midden knijpt krijg je een mengsel van de twee en als je bovenin knijpt krijg je veel kleur en weinig doorzichtige gloss. Een ander opvallend product van Make Up Store is een potje met drie verschillende poedertjes, die alle drie te gebruiken zijn voor je wenkbrauwen, lijntjes rond je ogen en andere schaduwen die je aan wilt brengen.

De Make Up Store mascara's

Make Up Store is opgericht door Mika Liias, het merk komt officieel uit Zweden en het bestaat al sinds 1996. Make Up Store heeft al heel wat landen verovert en nu is dus ook Nederland aan de beurt.. wat wij helemaal niet erg vinden, toch?

Milou en de lipgloss met nieuwe techniek

Gloss voor je wangen en lippen

Ook werkt Make Up Store samen met het goede doel. Zij hebben een speciale lijn opgericht, waarvan een deel van de opbrengst naar Aids patiënten gaat. De producten uit deze lijn zijn te herkennen aan een vierkant labeltje op de achterkant en de naam ‘Charity’.

Microshadow 'Charity' voor het goede doel

Even een profiel fotootje

Het eindresultaat, weg met die donkere kringen!

Ook de anderen moesten eraan geloven

Nagellakjes in felle kleurtjes!

Als je echt voordeel wilt halen, kun je member worden voor maar 10 euro per jaar. Dan krijg je op iedere aankoop 5 procent korting en wordt je uitgenodigd voor de clubnight waar je maar liefst 20 procent korting krijgt!

Wil jij ook opgemaakt worden of een workshop volgen van Make Up Store? Je kunt een afspraak maken om gezellig met je vriendinnen een workshop te volgen. Voor bijvoorbeeld 45min betaal je 60 euro en krijg je er producten van Make Up Store bij!

www.makeupstore.se

(Chantal Wolff)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties