0

Amsterdam – Dat Lily’s Cupakes Nederland heeft veroverd is geen geheim. Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van deze goddelijke gebakjes, daarnaast zijn ze ook nog eens in het hele land verkrijgbaar. En als klap op de vuurpijl kun je nu zelf je eigen cupcake maken dankzij Lily’s Receptenboek: “Pure Verwennerij”.

Zoiets moet natuurlijk groots gevierd worden: ten ere van het nieuwe receptenboek èn bijbehorend servies werd er dinsdagmiddag in Lijnden een klein feestje gevierd! En geen feest is compleet zonder glamorous gasten. Zo waren onder andere styliste Xandra Brood en RTL presentatrice Jet Sol aanwezig – waar ze konden genieten  van de cupcakes en andere lekkernijen!

Special guest Danie Bles was natuurlijk ook aanwezig, de styliste staat bekend om haar samenwerking met Lily’s Cupcakes; en de gehele mode-industrie voorstelde aan deze lekkernijen door ze tijdens haar shows uit te delen. Als dank daarvoor reikten de dames achter het bedrijf:  Cécile Wijdenes en Angellie Kaag het eerste exemplaar van het receptenboek uit aan de styliste. Aww!

Het servies

Daar word je toch hebberig van?

Danie Bles met het boek

Danie met het servies

Mooi gedekte tafel

Tijd voor een cupcake!

Presentatrie Jet Sol en de patissier

Ga jij het boek en/of het servies aanschaffen?

www.lilyscupcakes.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties