0

Amsterdam – Gistermiddag was het dan eindelijk zover wij van de ILFN redactie mochten een kijkje nemen bij de langverwachte lancering van Leontine’s favourites by Shoeby.

Op deze dag kregen mensen een totaal nieuwe look, waren o.a. Mieke en Leontine aan het woord en hebben we meerdere bekende Nederlanders gespot. Hier het complete verslag:

De nieuwe looks van Shoeby voor zomer 2012

De locatie hiervoor was in Amsterdam in hotel V! Eenmaal binnen kon je de fashion inspiratie voor het voorjaar 2012 voelen.

De zomer accessoires van Shoeby

Gaaf gekleurde tassen uit de nieuwe collectie

En nog meer leuke zomer accessoires van Shoeby

Mieke van Deursen de directeur en oprichtster van Shoeby was ook aanwezig en deed het voorwoord. Ze vertelt onder andere “de samenwerking tussen Shoeby en Leontine Borsato ging zeer natuurlijk en totaal niet geforceerd”. Zo kwamen Mieke en Leontine elkaar al vaker tegen bij diverse shows en bij toeval kwamen ze elkaar weer tegen in Bangkok op de 17e verdieping van een hotel en een samenwerking was geboren. “Leontine wil mensen mooi maken vanuit haar hart”, de perfecte match aldus voor Shoeby.

Directeur van Shoeby Mieke van Deursen en Leontine Borsato

Leontine was ook aan het woord en vertelde “de samenwerking is heel natuurlijk tot stand gekomen en dat is wat veel mensen niet geloven, maar het is echt zo! Er is een fotoshoot geweest en er zijn diverse stijl tips in totaal 8 filmpjes opgenomen die op verschillende data worden gepubliceerd zoals bijvoorbeeld filmpjes van: zomer basics wat er niet kan ontbreken in je garderobe, outfits voor het strand waarna je na een kleine switch met je outfit ook ‘s avonds een hapje kan gaan eten en over summer musthaves zoals spijkershorts, wit colbert en een katoenen blouse”.

Leontine vertelt tijdens de lancering alvast haar eerste fashionsecret en laat vol trots haar eerste filmpje met secrets zien

Bekijk hier onder het eerste fimpje van Leontine’s fashionsecret…

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Leontine droeg tijdens de lancering een gehele outfit van Shoeby. De broek die ze hier draagt is meteen haar favo item

Zo zegt Leontine ook: “ik zat altijd al op de site van Shoeby om voor mijn kinderen en mijzelf kleding te bestellen. Iedere vrouw kan er fashionable uitzien voor een betaalbare prijs en daarom past het ook bij mij!” “Passie en drive dat onderscheid Shoeby van de Nederlandse markt.

Gedurende de dag vonden er diverse make-overs plaats die 4 mensen hadden gewonnen bij Shoeby

Tijdens de make-overs werden de winnaars ook mooi opgemaakt, een totaal nieuwe look

Wij van de redactie stelden ook een aantal vragen aan de bekende Nederlanders, zo was eerst Leontine aan de beurt. Voor deze lancering was ze helemaal gestijld in de look van Shoeby en was ze zelf helemaal fan van de witte broek die ze droeg met een gaaf jasje erop. Ze begon te vertellen dat ze heel vaak op onze site I Love Fashion News kijkt! (en dat vinden wij natuurlijk super om te horen)! Verder vertelde ze ons onder andere waarom ze deze fashion secrets met ons deelt, dit doet ze omdat ze vind dat iedereen het juist moet weten! “Kleed hoe je je voelt en zorg dat het bij je past en dat het niet te duur wordt”. Omdat Leontine dus ook vaak voor haar kids op de site shopte en directeur Mieke veelal tegen kwam vond ze dat er iets met deze band moest worden gedaan en zoals we zien is daar nu een mooie samenwerking uit gekomen waar we allemaal trots op zijn.

In de loop van de dag liepen er op verschillende tijden modellen die ons de collectie showden

Ook spraken we beste vriend en de styliste van Leontine, Leco! De twee zijn al meer dan 15 jaar met elkaar bevriend en werken ook al zolang met elkaar en was hij er ook weer bij tijdens dit event. Tussendoor sprong Leco er ook even tussen om het haar van Leontine weer te fatsoeneren. We vroegen aan Leco een beauty tip voor deze lente en zomer: met als kort antwoord “durven”! Maak een statement, veel kleur op de lippen, colourfull ogen en zachte huiden met glans. Favo tool? De make-up kwast verkrijgbaar bij Douglas van Leco zijn eigen kwasten lijn. Het is een poederkwast waar je gemakkelijk foundation en cremeblush mee kan aanbrengen zodat het lijkt dat je gezicht geairbrushed is, hoe naturel is dat?

Stylist en goede vriend Leco op deze foto samen met Leontine. Hij zorgde ervoor dat Leontine er weer stralend bij liep

Tot slot spraken we uber stylist en de nieuwe hoofdredacteur van Jackie, Bastiaan van Schaik. Hij deelde met ons zijn fashion lente geheim: “koop iets Afrikaans”! wereldwinkels verkopen vaak mooie armbanden, koop deze en je ziet er fashionable uit en je helpt er een ander mee.

Hoofdredacteur van de Jackie Bastiaan van Schaik

Al met al was het weer een geslaagde middag en kunnen we wel zeggen dat de collectie een echte aanrader is! Hieronder kun je nog een paar collectie foto’s spotten, zo lijkt het alsof je er toch een beetje bij bent geweest.

Onmisbaar in je garderobe volgens Shoeby, de spijkershorts

Lange maxi rokken in Afrikaanse en exotische kleuren

Ook veel basic outfits die niet mogen ontbreken in je zomerkast

We zien veel Afrikaanse invloeden terug in de collectie

De nieuwe looks

www.shoebyfashion.nl

(Fotografie: catwalk-fashion.nl)

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties