0

Amsterdam – Gisteren introduceerde Nike in de Westergasfabriek in Amsterdam haar nieuwe sneaker voor deze zomer. De Nike Air Royalty verschijnt in twee nieuwe metallic kleurtjes. De introductie gebeurde op fashionable wijze met macarons en Prosecco bij aankomst en een heuse basketbalwedstrijd.

Heel modeminnend Nederland was bij dit event aanwezig en Saar Koningsberger mocht niet ontbreken, zij is het gezicht van deze schoen.

Designer Ditte wilden we uiteraard spreken over het nieuwste ontwerp van Nike, wat eigenlijk meer het het model van een normale basketbal sneaker heeft. De manier waarop de sneaker is opgebouwd is echter wel verrassend,’ aldus Ditte. “Voor deze sneaker is gebruik gemaakt van de VacTech methode die als het ware een mal samenperst waardoor de schoen uit maar drie delen is opgebouwd. Dit geeft de schoen een rijke kwaliteit en een strakke uitstraling.” Haar favoriet? “Ik houd zelf erg van zachte kleuren, zoals deze sneakers en ik denk dat sneaker in pastelkleuren de trend worden voor de komende zomer.”

Saar Koningsberger – voormalig vj van TMF – is het boegbeeld van de nieuwe schoen en deelde met ons haar liefde voor gympen en dan in het bijzonder de nieuwe Nike: “Hij is stoer zoals een sneaker hoort te zijn maar aan de andere kant ook vrouwelijk. Ik combineer de schoen zelf met een skinny jeans, maar ook met baggy. Eigenlijk kun je er alle kanten mee op.” Dat Saar zelf groot fan is blijkt wel uit het feit dat zij aangaf de eigenaar te zijn van 30 paar!

Bloggers Chloe en Anna

Geraldine Kemper van BNN & Saar

Tijdens de lancering

JeanPaul Paula

Fashion Insider Nana van Spice Pr

Het was een drukte van jewelste

De Nike sneakers hingen al klaar

Er werd ook een presentatie gegeven over de Nike sneaker

Met zo’n koninklijke naam waren wij natuurlijk erg benieuwd wat ontwerper Ditte voor Kate Middleton zou ontwerpen: “Het model van een voetbalschoen in een zachte crèmekleur – net als haar bruidsjurk – lijkt me gaaf mét een super hoge hak natuurlijk” Of Kate zelf sneakers draagt, is ons nog maar de vraag. Dit nieuwe ontwerp moet ongetwijfeld inslaan als een bom. In Parijs is het nu al de populairste sneaker onder de fashionista’s. Who’s next?

www.nike.com

(Manouk de Boer)
(Beeld: Giusy de Ceglia)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties