0

Amsterdam – Dit weekend mochten wij heerlijk meevaren op de zomerboot van Etos door de Amsterdamse grachten.

Onder het genot van hapjes, drankjes en heel veel zand mochten we actrice en presentatrice Lieke van Lexmond interviewen en bewonderen, aangezien zij het nieuwe gezicht is van de zomerbandjes-actie van Etos.

Vrouwen kunnen deze zomer bij Etos sparen voor tien kleurrijke en vrolijke armbandjes. De bandjes hebben hele vrolijke kleuren en ook nog eens leuke bloemendessins. Daarnaast zijn ze versierd met bedeltjes en belletjes en kun je ze op allerlei verschillende manieren dragen. Zo had Lieke die middag een bandje in haar haren geknoopt, voor een relaxte hippielook!

Natuurlijk vroegen we Lieke waarom ze had besloten om het gezicht te worden van deze zomerknaller: “Ik vind Etos gewoon een hele fijne winkel. Alles is overzichtelijk geïnstalleerd, ze hebben fijne producten en ik slaag er altijd. Daarnaast ben ik gek op de miniatuurproducten die ik gemakkelijk mee kan nemen op reis.”, aldus Lieke.

Op deze prachtig grote boot gingen we de grachten over!

Lieke vertelde ons daarnaast dat ze gek is op de zomer en het idee achter de bandjes ook erg kan waarderen: ” Ik vind het zo leuk dat de bandjes op verschillende manieren te dragen zijn! Je kunt ze in je haar doen, maar ook om je pols en zelfs in je schoenen als veters. Heerlijk toch als een product zo veelzijdig is?”. Dat vinden wij nou ook!

De zomerbandjes zijn gemaakt van drie verschillende soorten materiaal: katoen, gevlochten leer en touw. De kleuren zijn vrolijk en fel, van rozerood en turkoois tot felgroen. Vanaf vandaag ontvang je bij een besteding van €10,- bij Etos een gratis zomerbandje. Dus op naar de winkel!

Lieke, die overigens ontzettend vriendelijk is, beantwoordde geduldig alle persvragen. Hier zie je hoe zij één van de bandjes in haar haren draagt.

Een aantal gelukkige vaarders op de grachten ontvingen ter plekke zomerbandjes! Lieke deelde vrolijk mee uit!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties