0

Amsterdam – Op zaterdag 3 september zal in Den Haag de tweede editie van Museumnacht plaats vinden en daarom staat de Bijenkorf in Den Haag de komende weken geheel in het teken van mode en kunst.

Speciaal voor de Museumnacht creëerde modeontwerper Michael Barnaart van Bergen zijn nieuwe Hommage-collectie en deze werd gisteren in Den Haag gepresenteerd.

Deze collectie bestaat uit zes jurken die allemaal geïnspireerd zijn op bekende kunstwerken. Vanaf vandaag kan iedereen deze jurken bewonderen in de etalages van het warenhuis en ook worden bezoekers van de Haagse Bijenkorf ook getrakteerd op korte lezingen over mode en kunst, gegeven door modellen.

Bekijk snel de foto’s van de lancering van deze collectie!

De etalage van Bijenkorf Den Haag

Hele mooie jurken die de etalage opfleuren

De modellen in de jurken en Michael zelf

De gasten op weg naar de presentatie

Jurk nummer 1 uit de collectie van Michael

Jurk gebaseerd op een viool

De derde jurk van de collectie

Onze favoriete jurk uit de collectie

Mooie bruine tinten

Mooi abstract model

Klanten van de Bijenkorf Den Haag kunnen gebruik maken van een speciale actie in de aanloop naar de Museumnacht Den Haag. Bij aankoop van minimaal één artikel ontvangen zij een speciale actiecode waarmee ze online het tweede kaartje voor de Museumnacht voor de helft van de prijs kunnen aanschaffen. Bovendien maken zij daarbij kans op een creatie van Michael Barnaart van Bergen! Hoe leuk is dat!

Ga jij een kijkje nemen in Den Haag?

www.michaelbarnaartvanbergen.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties