0

Amsterdam – Gisteravond hield Tommy Hilfiger een groot feest in de Amsterdamse Paradiso: een gezellige combinatie van mode en muziek.  De avond was tevens de aftrap van de nieuwste voorjaar-zomercampagne 2011: Kids of America waar onder anderen bloggers, muziekartiesten, producers en dj’s in te zien zijn.

Extra leuk: deze avond traden zij ook op tijdens Hilfiger Denim Live! Denk hier aan de New Yorkse dj-duo Holy Ghost, dj en songwriter Tommy Sunshine en popster Sky Ferreira. Daarnaast treden De Jeugd van Tegenwoordig, Tom Trago en Baskerville en dj Hitmeister D op.

Van een geslaagd feestje kun je zeker spreken. Bloggers, fotografers, modemensen en ander hip volk kwamen gisteravond samen in de Amsterdamse Paradiso. Tijdens binnenkomst draait de dj met jezuskapsel en zonnebril fijne sets. Het publiek gaat lekker los en hier en daar loopt een BN’er in het wild (Arie Boomsma!). Op het moment dat de Jeugd van Tegenwoordig het podium beklimt, barst het feest los in de zaal. Het lukt Vieze Fur alleen niet om te stagediven: alle dames stonden namelijk vooraan…. Na het optreden wordt het wel erg rustig in de grote zaal. Maar tegelijkertijd ook lekker druk in de kelder. Er wordt gesocialized en gedronken in de wandelgangen. Al met al een geslaagd feestje met fijne muziek en leuke mensen. Op naar de volgende Tommy party!

De artiesten en aanwezige BN’rs droegen deze avond allemaal kleding van Hilfiger. Bekijk de foto’s hieronder.

Egbert Jan Weeber

Froukje Jansen

Hadewych Minis en Froukje Jansen

Hadewych Minis

Hanna Verboom

Hanna Verboom

Hilfiger Denim Live

De Amsterdamse Paradiso

De invites

Feestje in Paradiso

Ilja Visser

Kimberly Klaver

Lissie Trullie

Nadia Puschmann

Roos Smit

Sanne Vogel en Egbert Jan Weeber

Sky Ferreira

Sky Ferreira

Sophie van der Stap

Valerio Zeno

www.nl.tommy.com

(Ramona van Leeuwaarde)
(Beeld: Jeroen Snijders)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties