0

Amsterdam – In de Amsterdamse Kalverstraat verzamelden zich vanmiddag voor de winkel van schoenenmerk Shick* vele jonge meiden in een gouden outfit. Shick* bestaat één jaar en dat was reden voor een feestje met klanten. Speciaal voor de eerste verjaardag hebben wij natuurlijk de ultieme party pump ontworpen. De eerste honderd  ‘golden girls’ kregen de ILoveFashionNews pump cadeau!

Voor de eerste honderd lucky girls kon deze zaterdag niet meer stuk. Zij werden niet alleen getrakteerd op een paar super sparkling ILoveFashionNews pumps, maar ook op de heerlijke beats van DJ Bastiaan van Schaik! De überstylist was aanwezig om de klanten te vermaken met swingende muziek, maar ook om hen te beoordelen op hun gouden outfits. De best dressed golden girl Asha Ramdhan kreeg uit handen van Bastiaan van Schaik en Annic van Wonderen, founder ILoveFashionNews.com, een cheque voor een jaar lang gratis Shick* shoes uitgereikt.

De eerste 100 golden girls kregen een ballon die ze konden inleveren voor de gratis pumps!

Iedereen had z'n best gedaan om als best dressed uitgekozen te worden

Annic, die de pumpt heeft ontworpen, hangt in de etalage bij de Shick* Store

Het was een enorme drukte in de Shick* Store

Bastiaan van Schaik draaide er flink op los achter de draaitafel

Nadat iedereen een gratis paar pumps had gekregen was het tijd om de Best Dressed Golden Girl bekend gemaakt door Bastiaan en Annic.

Director ILFN Annic, winnares Asha Ramdhan en Bastiaan van Schaik

Asha Ramdhan heeft een jaar lang gratis Shick* schoenen gewonnen!

Wie de gouden pump deze zaterdag niet gratis heeft kunnen scoren, kan altijd nog zelf een paar aanschaffen. Bestel deze online op shick-shoes.com of kijk op de website voor alle verkooppunten. Voor een prijs van € 29,99 hoef je ’t niet te laten! Wil je deze onweerstaanbare pump toch liever in het zwart? Geen probleem, wij hebben aan je gedacht.

How cute?

www.shick-shoes.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties