0

Amsterdam – Natuurlijk is het hard werken als hoofdredacteur van I Love Beauty News… Maar, het fijne is dat wij wel altijd worden uitgenodigd voor de heerlijkste dingen. Zo was ik gister bij de verwenmiddag van Etos!

Half twee in het College Hotel, daar stonden we dan… Allemaal klaar om lekker in de watten te worden gelegd door Etos. Na een korte presentatie van de hoogzwangere Ilona Zijlstra van Etos kon de middag beginnen!

Met deze polaroids kon je iedereen herkennen

Iedereen luisterde aandachtig naar Ilona

Het uitgangspunt van deze middag was om de beauty redacteuren kennis te laten maken met het eigen merk van Etos. Nou en dat is gelukt! Door middelvan een manicure, pedicure, voetmassage en visagie leerden we de producten kennen.

We werden echt verwend met lekkere sapjes en hapjes. Er stonden overal kaarsjes en bloemetjes, daar worden wij vrouwen natuurlijk erg blij van! Ook stond ik lekker te kletsen met alle andere beauty redacteuren en de productmanagers van Etos, super leuk allemaal!

Heerlijke sapjes

Gezonde snacks

Toen ik de make-up van Etos beter onder de loep nam was ik blij verrast! Zo kwam ik erachter dat ik de ruim 30 euro voor de Touche Eclat van Yves Saint Laurent wel in mijn zak kan houden. Ik ontdekte dat Etos ook een concealer heeft.

De Brightener Concealer van Etos

Erg prettig werken met zo'n kwastje

Ook kwam ik de Pick & Refill tegen. Je kan hier je eigen oogschaduwpalet mee samenstellen. In felle kleuren of donkere tinten. Er komen ook lipgloss unitjes van, zo kan je jouw twee favoriete oogschauwkleuren combineren met een lipgloss. En dat alles in 1 verpakking. Ik mag zelfs al verklappen dat hier ook limited edtion verpakkingen van komen! Dus houdt Etos goed in de gaten.

Met het magneetje zijn de units makkelijk te vervangen

Een product waar ik nu al fan van ben is de Plumping Care Gloss van Etos. Dit is een verzorgende lipgloss die je lippen voller maakt.

De kleur is neutraal als je het op je lippen aanbrengt

Mooie blushjes

Na een voetmassage werden mijn nagels mooi verzorgd door een van de nagelstylistes van Etos.

Daarbij hoorde natuurlijk ook een massage

Mooi rood is niet lelijk

Na deze verwenmiddag werden wij nog meer verwend met een supergoed gevulde goodiebag. Vol met producten van Etos.

Als ik zeg vol, bedoel ik ook vol...

De goodies!

Goedkoop kan ook heel goed zijn, dat bewijst Etos zeker met haar eigen merk!

www.etos.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties