0

Amsterdam – We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: topmodel Doutzen Kroes lanceerde onlangs haar eigen collectie voor het label Repeat, genaamd Repeat by Doutzen.

Voor de feestelijke lancering pakte Doutzen een heus Repeat vliegtuig naar Duitsland, waar zij door hordes fans werd opgewacht die met haar op de foto wilden. Natuurlijk deelde het model ook flink wat handtekeningen uit.

De Repeat by Doutzen collectie heeft Doutzen ontworpen voor Repeat Cashmere, het luxe kasjmierlabel waarvan ze reeds drie jaar het gezicht is. De exclusieve lijn is geïnspireerd op Doutzens drukke levensstijl waarin reizen centraal staat, en comfortabele kleding dus een absolute must is. De Repeat by Doutzen collectie bestaat uit tien items, waaronder prachtige jurkjes van kasjmier, grof gebreide vesten en comfortabele reiskleding. De items zijn, als vanzelfsprekend, gemaakt van de meest zachte materialen, en hebben de typische kasjmier kleuren, die variëren van licht beige tot donkerbruin en grijs

Bekijk snel ons report om te zien hoe de lancering eraan toeging!

De collectie!

Wat is het groot!

Daar is ze dan! Doutzen herself, mooi als altijd!

Als topmodel heb je natuurlijk wel even je eigen vliegtuig.

Doutzen is zelfs mooi als ze comfy in haar joggingpak in het vliegtuig zit!

Doutzen op de rode loper

De opkomst was overweldigend! Natuurlijk wil iedereen met Doutzen op de foto!

Handtekeningen uitdelen, it's all part of the job!

De Repeat by Doutzen collectie is verkrijgbaar bij de Repeat Cashmere verkooppunten in Nederland en op www.repeatcashmere.com.

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

(Beeld: Fuse PR)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties